Nie wiem jak bardzo trzeba być ograniczonym i stronniczym żeby wypowiedzieć tak durne słowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Talmud szczególnie definiuje wszystkich, którzy nie są Żydzami, jako nie-ludzkie zwierzęta.
Może Adi też miał swoją wersję Talmudu
Wejdzcie sobie na youtube wpiszcie sobie nazi concentration camps ogladnijcie i wytlumaczcie jakim cudem nikt nie mowi nic o zydach ? mowi sie o uwiezionych polakach, romach, ruskich a nawet NIEMCACH !! ale nic o zydach ... Skoro zginelo 6 milionw zydow powinno sie w takim filmie przynajmniej wspomniec ... a tutaj nic, to proste zydowski holokaust jest mitem realna liczba zabitych zydkow to jakis milion czyli "nic" w porownaniu z innymi nacjami.
Jak można przeżyć śmierć(spotkanie z najwyższym) ?
Xenomorph08 napisał/a:
Może Adi też miał swoją wersję Talmudu
Raczej własny patent na " sublimację "
Aż mi brakuje, żeby tam jakiś koleś podszedł od tyłu do niej i przypierdolił jej z liścia w ten pusty łeb
artur_sz13 napisał/a:
Według Youtuba to Barbara Engelking Boni- żona ministra Boniego (PO)
Ciekawe czy żoneczka Boniego wie, że do programu zaprosiła ją TW Stokrotka, która na polecenie esbecji dała mu dupy
proponuje stara niemiecka produkcje DER EWIGE JUDE JEDNI POWIEDZA ZE ANTYSEMICKI FILM COZ ja sadze ze naswietla w ogolnym zarysie zyciowa misje zydza .a rowerek holokaustu juz ledwie sie toczy za ratowanie ich dupy zaplacilo zyciem ponad 70000 polakow w wiekszosci sprzedanych gestapo przez samych jude , po ich schwytaniu polska przed wojna przyjela tyle zydow co pozostaalo w calej reszcie europy .ale to polacy sa antysemitami kurwa to pojakiego huja sie tu jeszcze pchaja
Polak to narodowość. Żyd to wyznanie. Żydem może być Polak, niemiec (celowo z małej), Francuz, Amerykanin, Kubańczyk, Chińczyk i Japończyk. I co wtedy?
marzy mi się świat bez religi , bez polityki , bez granic państw , bez rasizmu i dubstepu.
Moim zdaniem to może być wyrwane z kontekstu. Ona może mówić o śmierci i ogólnie mordach żydów i o stosunku do niej samych Żydów i Polaków.
To było tak kurwa głupie, że ąż bolało
Jak tak na nią patrze to mam ochotę wziąć telefon i wysłać smsa o treści pomagam.
Jak tak na nią patrze to mam ochotę wziąć telefon i wysłać smsa o treści pomagam.
setki polaków chowało żydów po stodołach żeby mogli wyjechać do ujeseju napłodzić pojebanych dzieciorów które rozpowszcheniają takie pierdy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów