📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
zajebiste buty xD hahaha
buty, ponczoszki... kurde czemu dziewczyny sie tak nie ubieraja ? tylko jacys transwestyci :/ ech...
zigolak - chlopak do wynajecia - ja tylko czekam zeby dac Ci ta przyjemnosc na ktora zaslugujesz... (oferta na powaznie, tak to bym jej tutaj nie pisal _^_ )
buty, ponczoszki... kurde czemu dziewczyny sie tak nie ubieraja ? tylko jacys transwestyci :/ ech...
Przepraszam bardzo, ja noszę tylko pończoszki i buty na obcasie ( no dobra może czasem pośmigam w adidaskach i może moje buty nie są takie dziwkarskie jak te ale zawsze obcas ) Więc domagam się w imieniu całej mojej pięknej płci przeprosin! xD
Wilczex napisał/a:
Przepraszam bardzo, ja noszę tylko pończoszki i buty na obcasie
Tylko? Chyba zacząłem się ślinić.
Przepraszam, bardzo bardzo mocno i wychwalam do niebios wiecej takich dziewczyn:) kiecki, ponczoszki i obcasiki rox this is sooooo sexy :3
zigolak - chlopak do wynajecia - ja tylko czekam zeby dac Ci ta przyjemnosc na ktora zaslugujesz... (oferta na powaznie, tak to bym jej tutaj nie pisal _^_ )
Nie no dotego oczywiście jakaś spódniczka/sukienka i coś na górę, także możesz obetrzeć ślinę.
Mnich napisał/a:
kiecki, ponczoszki i obcasiki rox
Też tak uważam. Ale nie toleruję tych obleśnych legginsów w połączeniu ze spódniczką albo rajstop i krótkich spodenek. Chcesz pokazać nogi - załóż ładną spódniczkę, a nie wydziwiasz.
Zaraz mnie zwolennicy legginsów zakrzyczą.... ;>
O zwolennikach "balerinek" nie wspominając
szpilki też kocham. choć niekoniecznie tylko do spódniczek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów