Piękno tego sportu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Naziolek napisał/a:
"Sytuacją", powiadasz... Byłeś może kiedyś w mieście Radą? Podobno można wyruszyć na poszukiwania za chytrom babom.
Chytrom,nie chytrą, ważne, że bystrom xD
Browarek na orześwienie łap xD
Kur.. jak ja tego gówna nienawidzę z większym zaciekawieniem oglądałbym w TV balet,szachy i co tylko popadnie, bo większego gówna od tego nie ma.
ja się jarałem wrestlingiem jak miałem ~10 lat. teraz nie mogę na to patrzeć.
Polecam obejrzeć serię Though Enough, by zobaczyć, jak cięzko jest zostać wrestlerem (coś w stylu konkursu na wrestlera)
PS. Wyobraź sobie być rzuconym o matę 20 razy podczas 1 walki i to z 2-3 metrów, ja chyba spasuję.
Poza tym, jak to Hogan kiedyś powiedział "Powiedz, że moje operacje na biodra i plecy też były udawane"
Polecam obejrzeć serię Though Enough, by zobaczyć, jak cięzko jest zostać wrestlerem (coś w stylu konkursu na wrestlera)
To Show, nie sport, ale rzeczywiście prócz bycia aktorem, trzeba być niezłym atletą. Osobiście WOLAŁBYM oglądać Wrestling, niż jakiś zjebany serialik z polsatu, czy tvp. A jako ciekawostkę dodam, że w Wrestlingu odnotowano więcej przypadków zgonów, niż w MMA...
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów