Piękno tego sportu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Słyszałem o tym słynnym "trafieniu". Operator kamery został zwolniony tego samego wieczoru, za nie dopilnowanie ujęcia lecz jak na przekór takim sytuacją życiowym, po wyjściu ze studia popełnił samobójstwo, hyhy
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up
pewnie bał się, że też ktoś koło niego w chodnik przypierdoli...
pewnie bał się, że też ktoś koło niego w chodnik przypierdoli...
Fala uderzeniowa go trafiła
Kwintesencja:
Kurwa o to tu chodzi że to ma być fake , bo to jest głównie kierowane do rajcujących się takim czymś dzieci. Chcesz pooglądać napierdalankę to oglądaj MMA czy coś takiego.
MrDrwalu napisał/a:
Słyszałem o tym słynnym "trafieniu". Operator kamery został zwolniony tego samego wieczoru, za nie dopilnowanie ujęcia lecz jak na przekór takim sytuacją życiowym, po wyjściu ze studia popełnił samobójstwo, hyhy
"Sytuacją", powiadasz... Byłeś może kiedyś w mieście Radą? Podobno można wyruszyć na poszukiwania za chytrom babom.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów