📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najbardziej mnie wkurzają laski, którym się wydaje, że ssanie kutasa to ciągnięcie tak, żeby prześcieradło, albo ławka w parku, do dupy weszła. Ale to dziewczę ładnie to robi...
wyglada jak typowy pisowiec lykajacy kolejne pierdolenie mateuszka
Gratuluję wsadzania takiej nasączonej ślina przed poprzedników gąbki do ryja.
wpuśćcie wreszcie tych uchodźców z Białorusi, kim są sprawdzi się później!
Wyznawca WSI24? Wracaj do Moskwy albo innego Berlina, Brukseli czy Jerozolimy.
Tak to prawdziwa medialna celebrytka , rozsuwam zamek w uznaniu przed jej talentem, polotem i błyskotliwością
Ona jeszcze nie wie, że ktoś na tym mikrofonie testował elastyczność odbytu...
pochminick napisał/a:
Ona jeszcze nie wie, że ktoś na tym mikrofonie testował elastyczność odbytu...
Nie wchodzisz na harda prawda?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów