📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dlaczego nieruszał się przez chwilę? Jakaś reakcja obronna w postaci udawania martwego? Krystyna Czubówna się wypowie?
Baronessa napisał/a:
Dlaczego nieruszał się przez chwilę? Jakaś reakcja obronna w postaci udawania martwego? Krystyna Czubówna się wypowie?
Podobała mu się karuzela i czekał na więcej
Sugerując się tytułem i mając w głowie na jakim portalu jestem, obawiałem się czegoś o wiele gorszego... xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Bał się że go wyruchasz... - Czytała Krystyna Czubówna.
W Chinach już by rozpalali ognisko pod tą łychą
Szczura wypuścił... mam nadzieje że jego dziecku odgryzie nogę albo rączkę. Wtedy może się nauczy... - może.
Wyglądał jak nygus z wytrzeszczonymi gałami, aaaa tu oszukista jebany jeszcze chwila i ktoś by się nabrał, a tu cap i dupe łokciem podcieraj
Niech skurwysyn rośnie.
Baronessa napisał/a:
Pewnie spał i zdezorientowany był tym co się odjebało
chuj tam z tym co robił . bardziej ciekaw gdzie to było i skąd tam sie wziął?? chyba nie przypłynął z darami dla powodzian??
Baronessa napisał/a:
Krokodyle, aligatory, warany, i inne wielkie gady oszczędzają w ten sposób energię, dzięki czemu mogą dłużej wytrzymać bez żarcia, ale jak trzeba się ruszyć to zapierdalają jak pojebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów