motocyklistą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po co czyścił? Gdyby asfalt był brudny to organizator nie pozwoliłby na ściganie. Jednoślady...
Guy Martin kozak. Jaja wieksze od kasku zresztą jak wszyscy w TT.
Mieszkam blisko wylotówki z Warszawy w stronę Gdańska. Jak tylko zaczyna się sezon na warzywa, to słychać, jak kosiarki zapieprzają na ślepym łuku ponad 200 km/h. I za każdym razem, gdy jestem z psami na spacerze i przejeżdża taki jeden z drugim, to nasłuchuję z nadzieją, czy nie będzie zaraz dźwięku szorowania po asfalcie. Sadistic mnie zniszczył.
Ten gość to legenda TT. Dobrze, że nic mu się nie stało bo do takiej jazdy trzeba mieć jaja jak balony.
Guy Martin to jeden z najbardziej pozytywnych gości w tym światku. Dobrze że jak zwykle nic mu się nie stało. Jeśli komuś się wydaje że mówi po angielsku to niech spróbuje przetłumaczyć jakąś jego wypowiedź
Polecam książkę tego faceta, Motobiografia ma w tytule. Co jak co ale dla mnie jest arcychujem i do wszystkiego doszedł sam, własną ciężką pracą. To nie ten co ma w rubryce zawód: syn bogatego ojca.
Nie mogl zapiac biegu i po raz pierwszy w rozmowie po wypadku byl calkowicie zszokowany. Byl to pierwszy raz kiedy nie mial zupelnie kontroli i do wypadku doszlo nie z jego winy. Nawalil sprzet to moment w ktorym kazdy zdaje sobie sprawe jaki jest malutki i ze tak naprawde ma chuja do gadadania w obliczu smierci. Ciesze sie ze wyszedl z tego calo mam nadzieje ze skonczy kariere caly i zdrowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów