Kocham obsługe forum, że tak bardzo pilnuje tego iż każda wrzuta musi być poprzedzona komentarzem. I przy okazji dziękuje za zbanowanie mi poprzedniego konta. Temat posta: wady i zalety czyszczenia kominów przez faune
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
silnik napisał/a:
I przy okazji dziękuje za zbanowanie mi poprzedniego konta.
Chcesz bana za multikoto?
Anonymous~ napisał/a:
Chcesz bana za multikoto?
Dowody albo wypad. Nie wiesz, że same słowa nie wystarczają do skazania kogoś? Chcesz to banuj, ale powodu do tego nie widze. Skoro Sadistic potrafił przeistoczyć sie w ,,przystanek gimbusowy'' to i z administracją nic nie wiadomo, przecież 16-sto latków można od jakiegoś czasu zatrudniać na legalu
silnik napisał/a:
Sadistic potrafił przeistoczyć sie w ,,przystanek gimbusowy''
Ty chyba nie byłeś na demotywatorach albo na komixxach. Sadistic to jeden z niewielu polskich portali, którego nie opanowały gimbusy i pokemony.
silnik napisał/a:
Dowody albo wypad.
Sam się przyznałeś do tego, że dostałeś bana na poprzednie konto Wniosek jeden, masz dwa konta Jakich innych dowodów Ci jeszcze potrzeba?
BongMan nie wiem czy pamietasz czasy kiedy niiwiele na tym portalu było cwaniaczków, a jedyne co cieszyło użytkowników to rasizm, czarny humor, znęcanie nad zwierzętami itp, itd. Wstaw teraz głupiego kotka rozkręcanego na huśtawce, a Cie zaraz zjedzie zgraja ekologów z Sadistica na poziomie gimnazjum... Harda sie nie czepiam bo to inna bajka. Anonymus jak pójde na policje i powiem, że zabiłem człowieka to mnie wsadzą??? Człowieku słowa to słowa, a dowody to dowody...
Święta idą dajcie spokój . Obiektywnie patrząc uważam że sadistic jeszcze nei zgimbusiał do reszty. Widać że gimbusów jest sporo ale dalej trzyma poziom..
♣ napisał/a:
Mi zbanowali 3 konta i się tym nie przejąłem
Wesołych Świąt
Patrząc na twoją listę warnów, myślę, że nie skończy się rok 2011, a już będziesz mógł pisać o czwartym
silnik napisał/a:
Anonymus jak pójde na policje i powiem, że zabiłem człowieka to mnie wsadzą???
Tak. Na 48h.
Weź wyjdź i tyle. Albo zawołam Wujka Hitlera
Smaruje sie mu dupe musztarda, a nie podpala ogon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów