Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polaki w internecie jak ruskie albo muzułmaśskie kozojebce. Po co dorośli ludzie mogą cieszyć się wolnością, skoro można wypuścić na nich władzę z kijem w ręku i dupie. putino-watykan w serduszkach, aż jebie surową cebulą
Nie zesraj się. To wygląda, jak zakład pracy. Czy lizałaby mu dupa modelka z Victoria's Secret, czy stary dziad, to od takich rzeczy jest sypialnia, a nie miejsce, gdzie chcesz iść pocisnąć klocka, bo cię przypiliło w biurze, na produkcji, czy gdzie tam przyszło ci pracować.
Nie zesraj się. To wygląda, jak zakład pracy. Czy lizałaby mu dupa modelka z Victoria's Secret, czy stary dziad, to od takich rzeczy jest sypialnia, a nie miejsce, gdzie chcesz iść pocisnąć klocka, bo cię przypiliło w biurze, na produkcji, czy gdzie tam przyszło ci pracować.
Fakt, obleśne. Ale co to komu przeszkadza? Zamknęli się przecież kulturalnie w kabince, ale jakiś świętojebliwy strażnik moralności musiał się oczywiście przyjebać. Ty tutaj też nie jesteś lepszy.
Fakt, obleśne. Ale co to komu przeszkadza? Zamknęli się przecież kulturalnie w kabince, ale jakiś świętojebliwy strażnik moralności musiał się oczywiście przyjebać. Ty tutaj też nie jesteś lepszy.
Ty pasujesz do tego tematu jak ulał
tak się zabawia większość sadoli po zostawieniu homofobicznego komentarza
Tak to sobie tłumacz odmieńcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów