Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.- Po czym poznać, że kobieta jest ostro napalona?
- Jak wkładasz jej rękę w majtki, to masz wrażenie, jakbyś karmił konia
Powiedz nam - czy to tylko stary kawał, czy może znasz takie uczucie z autopsji?
skąd to światło w samochodzie?
Z lamki o takiej :
No ale kto nie jeździł takim może nie wiedzieć .
youtu kropka be/IPyDPiVvWug
film The Counselor (Adwokat) z 2013 roku
Dziwnym trafem @Dick wstawił ten filmik kilka minut po tym jak wrzuciłem go na dzidę (nie mogę wstawić linku, nie mam 20 postów)
Zdawało mi się, że parę lat temu widziałem to już na sadolu w postaci GIFa gdzieś w komentarzach, dlatego poszedłem tylko na dzidę, a tutaj sobie darowałem... A byłaby główna
Oryginał zniknął w odmętach internetu, zapewne zablokowany filmik na YT z uwagi na użyte fragmenty obarczone prawami autorskimi, znalazłem go u siebie na dysku.
Tutaj masz link do tej sceny:
youtu kropka be/IPyDPiVvWug
film The Counselor (Adwokat) z 2013 roku
Dziwnym trafem @Dick wstawił ten filmik kilka minut po tym jak wrzuciłem go na dzidę (nie mogę wstawić linku, nie mam 20 postów)
Zdawało mi się, że parę lat temu widziałem to już na sadolu w postaci GIFa gdzieś w komentarzach, dlatego poszedłem tylko na dzidę, a tutaj sobie darowałem... A byłaby główna
Łap piwko na pocieszenie i otarcie łez
takie ciekawsze na szybko
Zosia mówi do babci:
- Babciu... ja chyba nigdy nie zajdę w ciążę.
- Dlaczego wnusiu?
- Bo jakoś nie mogę tego przełknąć...
Mąż pyta żonę po stosunku:
- Miałaś orgazm?
- Tak.
- I co się mówi?
- Dziękuję.
- Miałaś orgazm?
- Nie...
- I co się mówi?
- Przepraszam...
----------------
Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściowa podchodzą i pytają...
- widzę ze pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to
piłem ze szczęścia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak głowa napierdala... a ONA taka zimniutka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów