📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Górnicza rodzina jest z Ciebie dumna
i tak połowa gimbusów przyjdzie i powie Ci, że nie umiesz pisać bo debile fora pomylili i niech idą (wypierdalają) poprawiać na polonistyczne forum dyskusyjne!!! to jest sadistic !!!
Dla Mnie spoko
Dla Mnie spoko
No niestety, ciekawe to to było kilka lat temu. Ale skoro tu tak lubią to nie można powiedzieć nie.
BongMan napisał/a:
Na zakończenie podstawówki dostałeś w prezencie internet?
post nizej tyczy sie do ciebie misiu . Co do reszty nie wazne czy to jest sprzed kilku lat czy nie czy to jest nowe czy nie wazne ze na sadistic tego nie ma a ludziom sie podoba jak widac x]
Znam przynajmniej od 2003 roku. Na sadolu też jest na 100% - tyle, że chujowo otagowane bo nie mogę wykopać.
Zatjisebe to jset =]
A treaz dgori atuorze pwioedz dczalego wkljaesz tikae srate rzczey ?
riodoro1 napisał/a:
A treaz dgori atuorze pwioedz dczalego wkljaesz tikae srate rzczey ?
Bo nie ma tgeo na sadistic.pl a jak waidc dzua ilsoc osob tgeo jsezcze nieiwdziala mimo iz jest to badrzo stare .
OK
Jeśli Buer jeszcze tu zagląda może da linka do tej wrzuty .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów