📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Heliar napisał/a:
"Jebać" Po akcencie słychać, że to ukr, albo rusek, zresztą pierwsze co polak powie to kurwa, albo kurwa ja pierdole, ewentualnie jebane gówno. Jebać u nas występuje za zazwyczaj w formie "jebać to"
Ukr, rusek miałby inny akcent i przeciągnąłby eee i aaa...ć. Albo bliadż czy pizdiec by użył.
Heliar napisał/a:
"Jebać" Po akcencie słychać, że to ukr, albo rusek, zresztą pierwsze co polak powie to kurwa, albo kurwa ja pierdole, ewentualnie jebane gówno. Jebać u nas występuje za zazwyczaj w formie "jebać to"
Przy -jebać , od- , za- , u-, po-, wy- i pewnie jeszcze coś
napewno nie polak jakiś ruskojęzyczny śmieć polak by powiedział o kurwa
I dzięki temu że „jebać” brzmi Halmanowi swojsko, wyszło na jaw że jego matka dała dupy niegdyś Saszce na wschodzie..
Halman napisał/a:
, toś uknuł teorię że ja pierdolę kurwa jebana mać...
Ale faktem jest, żeś ukrofil.
a teraz przyjdzie Halman psuja i popsuje wam dobrą zabawę; "jebać" z tym wschodnim zaśpiewem osobiście dograłem...
Halman napisał/a:
, toś uknuł teorię że ja pierdolę kurwa jebana mać...
ukraiński wielbicielu to banderowiec słuchać po akcencie
twój robak banderowiec
Tak się kończy nie patrzenie w kierunku jazdy tylko w telefonik.
Halman napisał/a:
a teraz przyjdzie Halman psuja i popsuje wam dobrą zabawę; "jebać" z tym wschodnim zaśpiewem osobiście dograłem...
Ale to nie zmienia faktu że jesteś ukrofilem
stopwar napisał/a:
Antypolski piszemy łącznie, Polaku od siedmiu boleści.
Niejeden potrafi pisać po polsku... edukację odebrał w Kijowie, modlitwy odmawial na kolanach przez obrazkiem bandery a potem realizuje misje zyciową majac polska flage w avatarze. Wiemy o kogo chodzi
Wole Polska patologie, analfabetow bez szkoly niz śmierdzące, skurwiale nasienie spłodzone w wyniku kazirodczej miłości psa i suki - potrafiące posługiwać się językiem Polskim. Tacy wszarze niszczą Polskę dostając hrywnienki.... na pohybel kurwom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów