18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
:D
Kayth • 2013-10-24, 15:53
Idzie kobieta przez pustynię. Upał jak cholera. Nagle - widzi, jak jakiś facet pełznie przez piasek. Podchodzi do niego, a ten, prawie już umierając:
- Wody....
Kobiecie żal się zrobiło tych ostatnich kropli, które jeszcze miała. Poszła dalej. Za jakiś czas jednak ruszyło ją sumienie i postanowiła wrócić. Facet jednak był już martwy...

Wypijmy za to, żeby kobiety dawały, kiedy prosimy, a nie żeby chciały dać, gdy nie ma komu!
Zgłoś
Rafao 2013-10-24, 22:08
wielopłaszczyznowe, ale jakże trafne sformułowanie
Zgłoś
P................8 2013-10-24, 22:47
EvilDog napisał/a:

" Tak wypijmy za to żeby kobiety dawały kiedy je o to prosimy, bo często bywa tak że kiedy juz chcą dać to nie ma komu" Tak to powinno leciec.

Każdy zrozumiał sens więc nie wymądrzaj się
Zgłoś
xaqq 2013-10-24, 23:25
kurwa jak ja lubie wrócić do domu po dniu ciężkiej chujowej pracy i pierwsze co wejść na sadola
Zgłoś
Kayth 2013-10-25, 10:30 1
@Amraith, facetem nie jestem, tylko kobieta. I uprzedzam zbędne pytania - nie, nie mam kutasa.
Zgłoś
thoruus 2013-10-25, 18:13
700 piwo! yeah
Zgłoś
kropka 2013-10-25, 19:53
Nobsonik, ta wersja lepsza:
Dwie piękne różyczki szły przez pustynię. Wyczerpane daleką drogą i skwarem dobrnęły do oazy, gdzie w cieniu palm szemrał srebrzysty strumyk. Strumyczku pozwól nam się napić - wyszeptały różyczki. No cóż - odpowiedział strumyk - tej z was, która pozwoli mi nacieszyć się swoim ciałem, nie poskąpię wody. Pierwsza różyczka dumnie odrzuciła propozycję i uschła pod prażącymi promieniami słońca. Druga różyczka nie grymasiła, oddała się strumykowi, napiła się wody i rozkwitła jeszcze piękniej...
Wypijmy za te, które piją, dają i rozkwitają!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów