18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
:D
Kayth • 2013-10-24, 15:53
Idzie kobieta przez pustynię. Upał jak cholera. Nagle - widzi, jak jakiś facet pełznie przez piasek. Podchodzi do niego, a ten, prawie już umierając:
- Wody....
Kobiecie żal się zrobiło tych ostatnich kropli, które jeszcze miała. Poszła dalej. Za jakiś czas jednak ruszyło ją sumienie i postanowiła wrócić. Facet jednak był już martwy...

Wypijmy za to, żeby kobiety dawały, kiedy prosimy, a nie żeby chciały dać, gdy nie ma komu!
Zgłoś
Młynarz2033 2013-10-24, 16:02 2
+ za tytuł .
Zgłoś
spoqs 2013-10-24, 16:05
czytał Daniel Olbrychski
Zgłoś
Darkstep 2013-10-24, 16:08
Cytat:

: D

Wyraża więcej, niż tysiąc słów...

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Feragas 2013-10-24, 16:09
A już myślałem, że to Bongman napisał, ale jednak się myliłem
Zgłoś
Amraith 2013-10-24, 16:12
@up Ten facet pewnie się przez Bongmana tak "wysuszył"
Zgłoś
okrężnica 2013-10-24, 16:19 88
Kayth napisał/a:

Wypijmy za to, żeby kobiety dawały, kiedy prosimy, a nie żeby chciały dać, gdy nie ma komu!

Zgłoś
tr3mm0r 2013-10-24, 17:28
Kayth napisał/a:

Ten miecz ma obustronne ostrze.

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
Nobsonik 2013-10-24, 17:41 2
Ja znam podobną:

Pewnego razu rosla sobie roza... piekna... kazdy sie nia zachwycal az w koncu doszlo do takiego momentu w ktorym rozyczka by przezyc musiala sie napic miala szczescie bo w poblizu znajdowal sie stawik ;d zaczela go przekonywac by dal jej sie napic i tak do konca poki nie osiagnie celu ;d w koncu stawik pomyslal sobie ok! ale jak dasz mi kilka swoich platkow ;d wiec rozyczka odmowila bo od razu sobie pomyslala ze jak oda kilka platkow to nie bedzie piekna i juz nikt nie bedzie sie nia zachwycal... i co sie stalo rozyczka uschla?

jak kazda opowieść i ta ma swoj moral...
jaki on jest? : wypijmy za zdrowie tych, ktore daja
Zgłoś
contowsky 2013-10-24, 18:07
a później duble, jak kawał bez tematu...

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
peersil 2013-10-24, 18:29
Nie ogarniam ja tam nigdy się nie proszę o seks same chcą a nawet nie wymieniam tego słowa, ale z was nieudacznicy... żeby prosić się o seks hahaha kurwa co za czasy
Zgłoś
bloodthirsty_racoon 2013-10-24, 19:05 3
@peersil
Zapamiętaj: Sex z kozą to nie sex.
Zgłoś
Catch_22 2013-10-24, 19:27 3
@peersil, ręka nigdy nie odmówi
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-24, 20:24
Zaskakująca puenta

Choć szczerze powiem, że jak nie raz mijam ulicami przedstawicielki awangardy w budownictwie (czyt. pustaki z plastiku) to wolałabym, żeby to się nie rozmnażało...
Zgłoś
EvilDog 2013-10-24, 20:25
" Tak wypijmy za to żeby kobiety dawały kiedy je o to prosimy, bo często bywa tak że kiedy juz chcą dać to nie ma komu" Tak to powinno leciec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów