📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po koksie nie ma takiej dezorientacji, tam mu ktoś musiał flakką towar przyprawić.
Korcipała napisał/a:
Były kolego takie czasy syntetyków koki: pentedron, alfa pvp, hexen po 12 pln za szt gdzieś ty wtedy był???
Przecież to ścierwo-dopalacze jakieś dla idiotów, jakieś zamienniki ekstazy i inne gówno dla biedoty finansowo-umysłowej. To, że podobne, to chuj znaczy.
chłop chciał się wyciszyć a mu za uchem napierdalają psiury i wrzeszczący kamerman to szukał oazy spokoju
Korcipała napisał/a:
Za łakomo zajadał pewnie całego szczura sam wciągną a na efekty długo czekać nie trzeba było dobry ma ten vizir od hajzera power
wciągnął*
Vampirovsky napisał/a:
Jakby u nas dobry koks był w cenie zioła, to wyglądałbym tak co weekend
Masz się czym chwalić, ćpunku.
Jak bylem w Nl, to widzialem filmik z naszym rodakiem, jak gieta sniegu na raz zajebal(bedac juz i tak no totalnej bani)...tylko potem biegal na golasa. Jak on sie zwal chyba 5 centow. Brak slow na tego debila. Wrzucilbym,ale nie pamietam, co trza wpisac po holendersku by to wyskoczylo. xD
mrokussw napisał/a:
Jakie dopy chłopcze, czysta kokaina, ale skąd możesz to wiedzieć, ta ścieżka jest warta Twoje 3 miesięczne pensje
Może w Polsce i w USA. U nich gram czyściutkiego koksu jest za 3$
"Jak masz problem z głową to chłopaku nie ćpaj
Bo będzie po nocy cie prześladować wiedźma"
Bo będzie po nocy cie prześladować wiedźma"
A mi tam smutno jak to oglądam...
Sam wiem co to uzależnienie. Od krajówy (fety), koksu, kryształu. Narkotyki to pierdolone gówno. Jak już wpadniesz i nawet po latach uświadomisz sobie że to Cie niszczy, nadal Twój mózg znajdzie "racjonalne" wyjaśnienie żeby kupić jeszcze jedną działkę - oczywiście "to ostatnia po tej kończe". Chuj tam że siedzisz i się wyginasz ale podstawowe pragnienie popsutego organizmu zaspokojone. Nawet ganja palona codziennie latami w dużych ilościach potrafi dobrze popsuć beret.
Komentarze typu "jaką ciotą trzeba być żeby ćpać i nie mieć silnej woli aby to rzucić w pizdu" przyjmę na klatę. Teraz z czystym umysłem (chociaż troche przekopanym przez te wszystkie lata) sam nie wiem jak mogłem nie dostrzegać wszystkich szkód jakie mi robił ten shit.
Tak założyłem konto specjalnie żeby to napisać
Narkotyki to GUNWO
Sam wiem co to uzależnienie. Od krajówy (fety), koksu, kryształu. Narkotyki to pierdolone gówno. Jak już wpadniesz i nawet po latach uświadomisz sobie że to Cie niszczy, nadal Twój mózg znajdzie "racjonalne" wyjaśnienie żeby kupić jeszcze jedną działkę - oczywiście "to ostatnia po tej kończe". Chuj tam że siedzisz i się wyginasz ale podstawowe pragnienie popsutego organizmu zaspokojone. Nawet ganja palona codziennie latami w dużych ilościach potrafi dobrze popsuć beret.
Komentarze typu "jaką ciotą trzeba być żeby ćpać i nie mieć silnej woli aby to rzucić w pizdu" przyjmę na klatę. Teraz z czystym umysłem (chociaż troche przekopanym przez te wszystkie lata) sam nie wiem jak mogłem nie dostrzegać wszystkich szkód jakie mi robił ten shit.
Tak założyłem konto specjalnie żeby to napisać
Narkotyki to GUNWO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów