Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Borsukas Wczoraj 20:26
Znaleźli się w nieodpowiednim miejscu i niewłaściwym czasie
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał Wczoraj 20:26 5
Tak wyglądało przed (Wikipedia)

Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Zgłoś
mun66 Wczoraj 20:38
Wytrzymał 60 lat bez remontu. Dobra robota.

[ Dodano: 2024-11-01, 20:42 ]
Ciekawe jak się czują ludzie, którzy wstali z ławeczki 20 sekund przed zawaleniem. Ja byłem kiedyś w knajpie, gdzie dokładnie tydzień później byłą masakra (koleś z pistoletem zabił kilka osób) a i tak zrobiło to na mnie wrażenie.
Zgłoś
dwakilo Wczoraj 21:05 1
Nowy Sad, Srbija.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Mietek7567 Wczoraj 22:28
Dworzec remontowany przez Chińczyków za 65 mln euro.
Zgłoś
leonidkacap Wczoraj 22:34
nie dziwie się że jebnął takimi prętami to możesz sobie altankę na ogródku podpierać
Zgłoś
FulTun Wczoraj 23:22
Oooo Mamo. To się nazywa płaski dowcip. 🫡
Zgłoś
Jacson Dzisiaj 0:08 9
mun66 napisał/a:

Wytrzymał 60 lat bez remontu. Dobra robota.
Ciekawe jak się czują ludzie, którzy wstali z ławeczki 20 sekund przed zawaleniem. Ja byłem kiedyś w knajpie, gdzie dokładnie tydzień później byłą masakra (koleś z pistoletem zabił kilka osób) a i tak zrobiło to na mnie wrażenie.

Ja byłem kiedyś pod Grunwaldem. Podobno jakiś czas wcześniej była tam niezła jatka.
Zgłoś
Kozłastopa Dzisiaj 0:43
@Jacson: Też tam kiedyś byłem. Ciesze się że żyje bo trupy ścieliły się gesto.

Ładna patodewekoperka w tej Serbii się rozwlija.

Dobrze że urodziłem się w mieście odpadających balkonów. Przezorny jestem.
Zgłoś
PanJacekPierwszy Dzisiaj 1:16
Ktoś to zbudował.Ktoś za to dostał pieniądze.Ktos to odebrał.....A teraz nikt za to nie beknie znając życie 🥺

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
Rahim44 Dzisiaj 1:49
Byłem w Belgradzie, tam też nie lepiej, cóż komunikacja miejska to zło 😂😂😂

1223
Zgłoś
darayavahus Dzisiaj 8:04
Barrrrdzo dobra robota
Zgłoś
smc Dzisiaj 8:27
Tory były złe...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów