Novi Sad, Serbia . 12 trupów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Novi Sad, Serbia . 12 trupów
Wytrzymał 60 lat bez remontu. Dobra robota.
[ Dodano: 2024-11-01, 20:42 ]
Ciekawe jak się czują ludzie, którzy wstali z ławeczki 20 sekund przed zawaleniem. Ja byłem kiedyś w knajpie, gdzie dokładnie tydzień później byłą masakra (koleś z pistoletem zabił kilka osób) a i tak zrobiło to na mnie wrażenie.
[ Dodano: 2024-11-01, 20:42 ]
Ciekawe jak się czują ludzie, którzy wstali z ławeczki 20 sekund przed zawaleniem. Ja byłem kiedyś w knajpie, gdzie dokładnie tydzień później byłą masakra (koleś z pistoletem zabił kilka osób) a i tak zrobiło to na mnie wrażenie.
Nowy Sad, Srbija.
mun66 napisał/a:
Wytrzymał 60 lat bez remontu. Dobra robota.
Ja byłem kiedyś pod Grunwaldem. Podobno jakiś czas wcześniej była tam niezła jatka.
@Jacson: Też tam kiedyś byłem. Ciesze się że żyje bo trupy ścieliły się gesto.
Ładna patodewekoperka w tej Serbii się rozwlija.
Dobrze że urodziłem się w mieście odpadających balkonów. Przezorny jestem.
Ładna patodewekoperka w tej Serbii się rozwlija.
Dobrze że urodziłem się w mieście odpadających balkonów. Przezorny jestem.
Ktoś to zbudował.Ktoś za to dostał pieniądze.Ktos to odebrał.....A teraz nikt za to nie beknie znając życie 🥺
1223
Barrrrdzo dobra robota
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów