Radze wrócić do podstawówki i po ślaczkach przypomnieć sobie jak wyglada "0"
I reszcie którzy mu piwko postawili.
Taki nasz, swojski, sadolowy prof Miodek
W tym przypadku powiedzenie "cztery zera i piąte za kółkiem" sprawdziło się w 100%
W tym przypadku piąte było 2,7 a nie 0
Radze wrócić do podstawówki i po ślaczkach przypomnieć sobie jak wyglada "0"
I reszcie którzy mu piwko postawili.
Cztery zera dla frajera i chuj
Gość latał jak szmata po kabinie auta, na koniec wyleciał prawie przez szybę pasażera i nic, żyje. Wiem alkohol rozluźnia i pijany nie za bardzo rozumie co się dzieje. Ale piwo dla niego, że usunął się z dróg publicznych nie raniąc nikogo.
Piwo za spostrzegawczość
2,7 promila? Jebany amator.U mnie 5 to standard A tak poważnie, to chuj w dupe każdej kurwie która siada za kółko po wypiciu.
W UK mozna 3 piwka walnąc i jedziesz na legalu . Nikt nikogo nie zabija i nie powoduje wypadków z tego powodu .. problemem nie jest alkohol ale głupie polusy .
Gość latał jak szmata po kabinie auta, na koniec wyleciał prawie przez szybę pasażera i nic, żyje. Wiem alkohol rozluźnia i pijany nie za bardzo rozumie co się dzieje. Ale piwo dla niego, że usunął się z dróg publicznych nie raniąc nikogo.
Byś jechał z naprzeciwka w odpowiednim momencie to ciebie też by usunął z tej drogi .
Wymyśliłem właśnie kolejne, adekwatne do sytuacji:
"Nie wsiadaj za kółko, gdy nie masz trzech zer, bo skończysz pod celą, jako zwykły cwel..."
To jest piękne hasło na kampanie społeczną, a nie kurwa jakieś "Piłeś? Nie jedź!"
Nie piłeś? Napij się!
Mam lepsze: Pijesz, nie jedź, za dużo się rozlewa.
Mam jeszcze lepaze:
* Piłeś nie jedź zostań i pij dalej'
A ja to bym sp***olil.
Auto postawione na kołach, może by jeszcze ujechalo.
Co wy macie z tym uciekaniem z samochodu. Przecież po rejestracji was znajdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów