Najebany 42 latek w Puchaczowie nie wyrobił się na zakręcie. Kierowcy nic się nie stało, badanie na alko wykazało 2,7 promila
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W tym przypadku powiedzenie "cztery zera i piąte za kółkiem" sprawdziło się w 100%
A gdzie w tym momencie był pociąg?, Pijak wyklepie swoje zera i następnym razem kogoś zabije po pijaku, a tak to by go chociaż zneutralizowało.
mwaski napisał/a:
W tym przypadku powiedzenie "cztery zera i piąte za kółkiem" sprawdziło się w 100%
Wymyśliłem właśnie kolejne, adekwatne do sytuacji:
"Nie wsiadaj za kółko, gdy nie masz trzech zer, bo skończysz pod celą, jako zwykły cwel..."
To jest piękne hasło na kampanie społeczną, a nie kurwa jakieś "Piłeś? Nie jedź!"
~DMT napisał/a:
Wymyśliłem właśnie kolejne, adekwatne do sytuacji:
"Nie wsiadaj za kółko, gdy nie masz trzech zer, bo skończysz pod celą, jako zwykły cwel..."
To jest piękne hasło na kampanie społeczną, a nie kurwa jakieś "Piłeś? Nie jedź!"
Mam lepsze: Pijesz, nie jedź, za dużo się rozlewa.
Gość latał jak szmata po kabinie auta, na koniec wyleciał prawie przez szybę pasażera i nic, żyje. Wiem alkohol rozluźnia i pijany nie za bardzo rozumie co się dzieje. Ale piwo dla niego, że usunął się z dróg publicznych nie raniąc nikogo.
2,7 promila? Jebany amator.U mnie 5 to standard A tak poważnie, to chuj w dupe każdej kurwie która siada za kółko po wypiciu.
Nie dość, że odpowie za jazdę po pijaku to jeszcze rozbił to gówno na 4 kołach. Cudownie
A ja to bym spierdolil.
Auto postawione na kołach, może by jeszcze ujechalo.
Auto postawione na kołach, może by jeszcze ujechalo.
mwaski napisał/a:
Radze wrócić do podstawówki i po ślaczkach przypomnieć sobie jak wyglada "0"
I reszcie którzy mu piwko postawili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów