Nie ma to jak pomoc kibiców
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I to jest naturalna reakcja! A nie ludzie stoją i się gapią...
Brawo za szybką reakcję dla tych panów.
Brawo za szybką reakcję dla tych panów.
I gdzie sie paliło?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Chcieli gaśnicę bo myśleli że auto na dachu wybuchnie jak w GTA.
Endiegs napisał/a:
Chcieli gaśnicę bo myśleli że auto na dachu wybuchnie jak w GTA.
Kuźwa ubiegł mnie
po to właśnie są tam Ci kibice, bo pomogą za darmo, nie trzeba wynajmować dodatkowych służb
Doobrze mi znany 69 Rajd Polski widzę!
I plus i minus (o Boże, jakie to teraz modne) dla na odprawie nam mówiono, że to my powinniśmy nawet z narażeniem jako PIERWSI podbiec, odciać od zewnątrz i zająć się pierwszą pomocą w razie poważniejszego wypadku, aczkolwiek telefon z informacją do GKR'u(mam nadzieje) całkiem na miejscu.Teoretycznie nie powinien puścić kibiców na trase, ale zasady są po to żeby mieć na nie wyjebane, czy jakoś tak. Brawa dla kibiców, chociaż na moim odcinku ich zastąpiła banda najebanej chołoty, która wyskakiwała na tor podczas przejazdu, pomimo próśb, gróźb i mandatów. Dachujący daleko nie pojechał, rozbił się na 17 kilometrze odcinka "Sady'', ja stojąc na 22,57 już go nie widziałem :C.
I plus i minus (o Boże, jakie to teraz modne) dla na odprawie nam mówiono, że to my powinniśmy nawet z narażeniem jako PIERWSI podbiec, odciać od zewnątrz i zająć się pierwszą pomocą w razie poważniejszego wypadku, aczkolwiek telefon z informacją do GKR'u(mam nadzieje) całkiem na miejscu.Teoretycznie nie powinien puścić kibiców na trase, ale zasady są po to żeby mieć na nie wyjebane, czy jakoś tak. Brawa dla kibiców, chociaż na moim odcinku ich zastąpiła banda najebanej chołoty, która wyskakiwała na tor podczas przejazdu, pomimo próśb, gróźb i mandatów. Dachujący daleko nie pojechał, rozbił się na 17 kilometrze odcinka "Sady'', ja stojąc na 22,57 już go nie widziałem :C.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów