Jak ktoś nie chce oglądać przejazdu można przewinąć do 5'40
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie ma 6'40, 7 sekund zabraklo ;(
widze ze zauwazyles usterke:P no problemo tak czy inaczej uwielbiam sluchac pilotow rajdowych, piwko za przejazd
widze ze zauwazyles usterke:P no problemo tak czy inaczej uwielbiam sluchac pilotow rajdowych, piwko za przejazd
@UP Czas to nie wielkosc skalarna, czas nadal plynie po tych 6 minutach i 33 sekundach, zamknij oczy... odprez sie - wyobraz sobie ze przenosisz sie tam, do tego autka, dachujesz z gosciami w bialych helmetach, po 6:33 zycie nadal sie toczy, masz prace, dzieci, albo studiujesz cale zycie i konczysz na bezrobociu
A teraz otwierasz oczy i uswiadamiasz sobie ze twoje szczesliwe zycie nie mialo miejsca, bo po 76 sekundach filmik sie konczy. Popadasz w obled i trafiasz do wariatkowa. Statystyki rosna w ten wlasnie sposob, to przez 6 minutowe i 33 sekundowe filmiki ktorych nie da sie przewinac do 6 minut i 40 sekund.
A teraz otwierasz oczy i uswiadamiasz sobie ze twoje szczesliwe zycie nie mialo miejsca, bo po 76 sekundach filmik sie konczy. Popadasz w obled i trafiasz do wariatkowa. Statystyki rosna w ten wlasnie sposob, to przez 6 minutowe i 33 sekundowe filmiki ktorych nie da sie przewinac do 6 minut i 40 sekund.
jak ktoś nie chce oglądać dachowania to przewinąć do 6:33 i iść do następnego postu
Czemu mam wrazenie że oni sie wtoczylli dachem na mete ? (czerwone tablice) a moze jestem daltonistą .
kamilkawka napisał/a:
Czemu mam wrazenie że oni sie wtoczylli dachem na mete ? (czerwone tablice) a moze jestem daltonistą .
Bo to była meta
Nie podoba mi się czytanie trasy. Gościu czyta każdy zakręt dwa razy że nie mogę się połapać jaki ma być następny zakręt. Hołek jak raz dostanie komendę nie trzeba mu powtarzać
"Niech postawią na koła" - kurwa służących se znalazł - niech się kutas jeździć nauczy!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów