📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
myslalem ze rozwali tych gliniarzy
Ja lubię generalnie humor absurdalny, ale to to jakoś wyjątkowo się kupy nie trzyma...
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Wyjątkowo trzyma sie ;]
Aluzja do tego co robią gwiazdy a potem są uniewinniane.
Zreszta autor na koniec daje temu wyraz, w tym przypadku takie odwołanie nawet do Polańskiego który wychodzi za kaucją i pewnie już go nie zobaczą a zrobi jakiś dobry film i każdy zapomni o tym gwałcie
Aluzja do tego co robią gwiazdy a potem są uniewinniane.
Zreszta autor na koniec daje temu wyraz, w tym przypadku takie odwołanie nawet do Polańskiego który wychodzi za kaucją i pewnie już go nie zobaczą a zrobi jakiś dobry film i każdy zapomni o tym gwałcie
Kurde, odczepcie się wreszcie od tego Polańskiego, po pierwsze ten "gwałt" miał miejsce ponad 30 lat temu, po drugie nikt tak naprawdę nie wie, czy to był gwałt (chociaż prawo sex z nieletnim traktuje automatycznie jako gwałt, stąd pewnie takie określenie), ponoć ta dziewczynka sama mu się wepchnęła do łóżka i maczała w tym palce jej matka.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zresztą, kiedy "Przekrój" walnął o nim i o tej sprawie artykuł, jakieś parę lat temu, pisząc o całym zajściu, cytując wypowiedzi tej babki ("wszystko odbyło się za moją zgodą" "nie mam do Polańskiego żalu") to nikt poza nimi do sprawy nie wrócił, nie komentował w mediach. Zresztą, podobnie było pewnie i w roku, w którym to się stało, ale wiadomo, czasy były inne, metody informacji i media także. EOT
przepraszam ale czy to jest temat o Polańskim? no raczej nie
moze nie zrobili trojki ale za to gralem w gre dad at office czy jakos tak i faaajne bylo
yarzapp dura lex sed lex.. Nie ważne czy chciała czy nie
konio167 Ostatni raz Cię upominam abyś trzymał się tematu w którym postujesz
O Polańskim masz inne tematy - kolejny post o tym francuskim reżyserze polskiego pochodzenia zostanie odpowiedni nagrodzony WARN-em
O Polańskim masz inne tematy - kolejny post o tym francuskim reżyserze polskiego pochodzenia zostanie odpowiedni nagrodzony WARN-em
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów