18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Daj Boże...
ostatni • 2013-05-07, 18:52
"Dwa lata więzienia i trzy miliony kary grzywny grożą Donaldowi Tuskowi. Powód - ujawnienie informacji dotyczących odwołania prezes PGNiG

Premier Donald Tusk przedwcześnie ujawnił decyzje o odwołaniu prezes PGNiG Grażyny Piotrowskiej – Oliwy. Najpierw powinna to zrobić spółka gazowa w specjalnym komunikacie do inwestorów. Po słowach premiera, akcje giełdowe spółki diametralnie spadły w dół."

źródło: wpolityce.pl/wydarzenia/53017-dwa-lata-wiezienia-i-trzy-miliony-kary-g...
Zgłoś
Tryglav 2013-05-07, 18:54 2
Dobrze tak kurwie.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-07, 18:56 1
Ja proponuje to.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-05-07, 19:00
Niestety gówno mu mogą zrobić i wszyscy doskonale zdają sobie z tego sprawę
Zgłoś
ostatni 2013-05-07, 19:04 2
Pierre d'Ollony napisał/a:

W Niemczech poprzedni prezydent wyleciał za kumplowanie się z jakimś biznesmenem, a u nas wrazie czego będzie telefon do sądu, tak jak w sprawie amber gold, i prezes sądu potulnie będzie się pytał na kiedy przełożyć rozprawę. Takie państwo prawa...
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-07, 19:08
Pierre d'Ollony napisał/a:

Ewentualnie ktoś go może zapierdolić na ulicy.

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

o! już cenzura przeniosła do suszarni

Mi przenieśli temat po kilku godzinach jak miał 14 piw Wszystkiego się tutaj można spodziewać.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
HatakeIV 2013-06-07, 22:03
tylko że on te 3 mln opłaci z nas :/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów