Stary polski program Disco Relax, uwaga bardzo sadystyczne, się uśmiałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten harry potter w okularach to nie jest ten sam co stworzył podrywacze.pl?
Szydera i wyśmiewanie disco polo było jest i będzie. Najgłosniej zawsze krzyczą napinacze, którzy po 3 głębszych pierwsi lecą na parkiet. Znają zespoły, teksty piosenek i na każdym weselu czy studniówce pokazują swoje zdolnosci wokale wtórując właśnie tym których tak niby gnoją.
O nich z resztą wokaliści dobrze wiedzą o czym świadczą choćby takie kawałki jak ten
ale wystarczy porównać poziom życia napinacza i wokalisty disco polo i sie okazuje kto tu więcej osiągnał. Tylko człowiek bez gustu potrafi krytykować, inteligentnych co najwyżej taka muzyka nie zainteresuje. Sam jej nie słucham ale nie przeszkadza mi jak gdzieś leci na imprezie.
O nich z resztą wokaliści dobrze wiedzą o czym świadczą choćby takie kawałki jak ten
ale wystarczy porównać poziom życia napinacza i wokalisty disco polo i sie okazuje kto tu więcej osiągnał. Tylko człowiek bez gustu potrafi krytykować, inteligentnych co najwyżej taka muzyka nie zainteresuje. Sam jej nie słucham ale nie przeszkadza mi jak gdzieś leci na imprezie.
haha 2:46 mnie rozwala a i tak mi się przypominało
Oooo rany pamiętam jak sąsiadka z kamienicy co niedzielę otwierała okna w lecie i naparzała tym szajsem na całe podwórko. Wtedy to wkurwiało ale po latach jak słyszę te nuty to jakoś tak smutno ,że czas tak zapierdala.
wszystko pamiętam.. fajne czasy każdy znał każdy słuchał każdy się przyznawał zero cwaniaków nie to co teraz ;s..
tip.top napisał/a:
Nie mam na myśli ludzi, którzy to tworzą, bo oni doskonale sobie zdają sprawę z tego, że robią gówno... chodzi mi o tumanów którzy tego słuchają
A czego nie słuchają "tumani" ? Znając społeczeństwo tego portalu to rock/metal bo to on ma "przesłanie"...
chcialbym wiedziec jaki polew maja kumple z roboty tych "gwiazdek" disco polo. I ile razy puscili ten hit na cala hale
@adresikpuma
Ja myślę że oni nie muszą zapierdalać w Fiacie na 3 zmiany.
Przynajmniej większość z nich.
Ja myślę że oni nie muszą zapierdalać w Fiacie na 3 zmiany.
Przynajmniej większość z nich.
Oczywiscie hejtuja tylko Ci którzy jeszcze nie byli w planach kiedy ta muzyka powstawała. Dla starszych ta muzyka to wspomnienia, a wy idzcie sobie sluchać waszych AC/SriSi. Nie slucham disco polo, ale nic do nich nie mam.
Z disco polo jest tak, że większość słucha, ale przyznają się do tego nieliczni. Ja osobiście lubię czasem obejrzeć kilka odcinków disco relax na youtubie i przypomnieć sobie stare dobre czasy.
Na hardzie niedawno było, co gościu miał "kosmiczny" teledysk. Oczywiście rusek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów