Sory laska tak wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sory laska tak wyszło
Sundaj dawaj jeszcze jednego mi bana jak chcesz ale zapytam... co ty robisz na sadolu?
Japierdole i wy w to wierzycie?
Nie wiem jak ta rurka musiałaby być nagrzana, żeby zrobić jej coś takiego z włosami. Moja prostownica przy 220°C w życiu mi tak włosów nie zniszczyła, nawet po wielokrotnym prostowaniu. Albo. Laska ma jakieś mega słabe i zniszczone włosy, albo filmik to fejk, co wydaje mi się bardziej prawdopodobne.
Halman napisał/a:
misiu, ja się nie pytałem co robiły tylko co się stało z włosami... a pytam bo ex nie kręciła włosów i nawet nie miała lokówki...
(i chwała jej za to bo bym pewnie pudlem nazywał)
Że jak :/
Jebie kurwa fejkiem. A wiecie czemu? Bo jestem specem, a to jebie kurwa fejkiem.
To fake
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów