doskonały strzał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to kapciem można krecić filmy ?
@up
Kapeć (papuć) – przedmiot praktycznie, niepraktyczny, miotający się między nogami. Pochodzi z rodziny kac-but. Jego poprzednikiem był papuć, słowo jeszcze używane przez ludzi starszych (25-100 lat), ale także dzieci (0-20 lat). Używany głównie na stopach, ale też na uszach jako nauszniki. Chronią nogi, no i głowę przed utratą zimna w ciepłych mieszkaniach, oraz przed małymi karaluchami (bo z większymi nie dają rady), przed stycznością z dywanem, wykładziną bądź panelami. Najbardziej ten przedmiot upodobały sobie: babcie, teściowe, mamuśki, koty i psy (gł. do gryzienia i drapania). Jak podaje najnowszy słownik języka polskiego pana Mietka ze starej Wsi jest to rodzaj niepraktycznego obuwia zrobiony z filcu, bądź innego materiału, z którego wyrabiane są gumiaki. Zdarzają się też skórzane, ale to bardzo rzadki produkt na rynku, niepopularny ze względu na zbyt dużą ilość praktycznych zastosowań materiału, jakim jest skóra. źródło : nonsensopedia.
Nic i kręceniu filmów nie ma. Wystarczyło w google ogarnąć.
Kapeć (papuć) – przedmiot praktycznie, niepraktyczny, miotający się między nogami. Pochodzi z rodziny kac-but. Jego poprzednikiem był papuć, słowo jeszcze używane przez ludzi starszych (25-100 lat), ale także dzieci (0-20 lat). Używany głównie na stopach, ale też na uszach jako nauszniki. Chronią nogi, no i głowę przed utratą zimna w ciepłych mieszkaniach, oraz przed małymi karaluchami (bo z większymi nie dają rady), przed stycznością z dywanem, wykładziną bądź panelami. Najbardziej ten przedmiot upodobały sobie: babcie, teściowe, mamuśki, koty i psy (gł. do gryzienia i drapania). Jak podaje najnowszy słownik języka polskiego pana Mietka ze starej Wsi jest to rodzaj niepraktycznego obuwia zrobiony z filcu, bądź innego materiału, z którego wyrabiane są gumiaki. Zdarzają się też skórzane, ale to bardzo rzadki produkt na rynku, niepopularny ze względu na zbyt dużą ilość praktycznych zastosowań materiału, jakim jest skóra. źródło : nonsensopedia.
Nic i kręceniu filmów nie ma. Wystarczyło w google ogarnąć.
Zajebisty telewizor Chciałbym mieć taki
Robin Hood z Sherwood poskramiacz złej telewizji
Było kupić play station, kurwa!
@Jutub
zmień dilera, bo ten widocznie dosypuje jakieś gówno
zmień dilera, bo ten widocznie dosypuje jakieś gówno
@up
Sorry, nie zauważyłem, że wcześniej zwróciłeś na to uwagę.
@up
Sorry, nie zauważyłem, że wcześniej zwróciłeś na to uwagę.
kupi łuk takiemu dziecku,a potem dzieciak będzie strzelać do kotów czy psów ;//
jak tylko zobaczyłem ten telewizor na początku filmiku to wiedziałem, że zostanie w jakiś sposób rozjebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów