📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W młodości miałem kumpla, który potrafił wrzucić pigułę śniegu na dach dziesięciopiętrowca. Pierdolony miał parę.
saves napisał/a:
W młodości miałem kumpla, który potrafił wrzucić pigułę śniegu na dach dziesięciopiętrowca. Pierdolony miał parę.
Dziesięciopiętrowy budynek czyli na wysokość 11 kondygnacji w bloku posiadającym 12 kondygnacji. (yep.)
saves napisał/a:
A kopał tak, że przewracał tramwaje
W telewizji leciał kiedyś program o wyburzaniu budynków. Pierdolili się z układaniem ładunków przez cały odcinek, a wystarczyło kamieniem rzucić.
saves napisał/a:
A potem wyruchał smoka. Zacne dopalacze mieliście na dzielni.
VeIture napisał/a:
Dziesięciopiętrowy budynek czyli na wysokość 11 kondygnacji w bloku posiadającym 12 kondygnacji. (yep.)
Ale ty jestes zjebany, żałosny kulawcu
Jebałwaspies napisał/a:
Ale ty jestes zjebany, żałosny kulawcu
Szanowny Panie/Pani,
Dziękujemy za przekazanie swojego komentarza. Jako przedstawiciel naszego portalu, jestem zobowiązany do zapewnienia najwyższego poziomu obsługi klienta i rozwiązania wszelkich problemów, z jakimi się Pan/Pani spotyka. Jednakże, muszę wyrazić swoje zdziwienie i rozczarowanie z powodu użytych przez Pana/Panią obraźliwych słów i nieodpowiedniego tonu w swoim komentarzu.
Pragnę podkreślić, że nasz portal kładzie ogromny nacisk na wzajemny szacunek, uprzejmość i profesjonalizm w komunikacji. Nieakceptowalne jest stosowanie wulgarnych zwrotów, które są obraźliwe dla naszych pracowników. Chciałbym zatem poprosić o zachowanie stosownego tonu w naszej dalszej korespondencji.
Rozumiem, że mogą istnieć sytuacje, w których użytkownik portalu czuje się niezadowolony lub ma jakieś obawy. Jesteśmy gotowi wysłuchać Pana/Pani i podjąć wszelkie niezbędne kroki, aby rozwiązać problem. Jednakże, proszę o wyrażanie swoich uwag w sposób konstruktywny i z poszanowaniem zasad wzajemnego szacunku.
Działamy zgodnie z zasadą, że satysfakcja użytkowników naszego portalu jest dla nas najważniejsza. W związku z tym, jeśli Pan/Pani ma konkretne uwagi lub pytania, jesteśmy gotowi przyjąć je i podjąć odpowiednie działania, aby zapewnić rozwiązanie, które spełni Pana/Pani oczekiwania.
Zachęcam do kontynuacji naszej rozmowy w sposób profesjonalny i konstruktywny. Jesteśmy tutaj, aby pomóc i znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Pana/Pani satysfakcjonujące.
Dziękujemy za zrozumienie i współpracę. Oczekujemy kontynuacji naszej rozmowy.
Z poważaniem,
Tureckie budownictwo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów