Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak się bez majtek jeździ. Brak przyczepności i się na siodełku (czy jak to się tam fachowo nazywa) ślizgała.
W autobusach można często zobaczyć takie ślady, człowiek myślał że stado ślimaków przed chwilą po siedzeniu łaziło, a to kobieta zostawiła.
g................x
2010-04-08, 20:56
zachcialo sie suce odejsc od garow to ma!
Co wy z tymi garami, k.rwa w kółko? Głodni chodzicie? Poproś jeden z drugim mamusię to ugotuje.
UP
W kuchni jest jurz ich za dużo, teraz trzeba zganiać kible myć, bo mam dynskomfort siadając na brudnej desce, więc zaganiajmy do toalet nasz nieszczęsne koiety.
M................s
2010-04-08, 21:15
@Lares
jurz - :|????
do miecza, a nie za motUr
i blondynka spoko, i motur spoko, to i piwo będzie
Byłoby efektowniej( czyt. Byłoby piwo) gdyby przyj🤬a głową w drzewo.
t................O
2010-04-09, 0:16
jeeeeest!!! widać majtaski:P
m................e
2010-04-09, 2:02
mam takie cos na sprzedaz jak ktos chce 1200zł przyszykowane do "stunt'u " pisac na pw
daj kobiecie motur to wyląduje z nim na sadisticu