To ci całe auto upierdoli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
To ci całe auto upierdoli
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Dodge jest taki piękny w środku i na zewnątrz, że tylko gówna brakowało
Tyle, że to jest rybitwa.
kurwicycek napisał/a:
Tyle, że to jest rybitwa.
To mewa mała w szacie letniej. Ma całą głowę ciemną w raz szyją a rybitwa ma w okresie godowym wierzch głowy czarny, Nie jestem ekspertem., zgooglowałem. Tobie też polecam sprawdzić na przyszłość zanim zaczniesz pierdolić głupoty.
Czym się różni mewa od kobiety?
Mewa obsra ci deskę rozdzielczą, kobieta całe życie.
Mewa obsra ci deskę rozdzielczą, kobieta całe życie.
Metafora lewaków i ich "dobroci"
"Co to kurwa jest" ale co?czemu?why?
Umiem_modować napisał/a:
Metafora lewaków i ich "dobroci"
Metafora inteligencji prawaków, jak można dać się podejść, zostać osranym i jeszcze się z tego cieszyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów