📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten Dodge jest taki piękny w środku i na zewnątrz, że tylko gówna brakowało
k🤬icycek napisał/a:
Tyle, że to jest rybitwa.
To mewa mała w szacie letniej. Ma całą głowę ciemną w raz szyją a rybitwa ma w okresie godowym wierzch głowy czarny, Nie jestem ekspertem., zgooglowałem. Tobie też polecam sprawdzić na przyszłość zanim zaczniesz p🤬lić głupoty.
Czym się różni mewa od kobiety?
Mewa obsra ci deskę rozdzielczą, kobieta całe życie.
Mewa obsra ci deskę rozdzielczą, kobieta całe życie.

Umiem_modować napisał/a:
Metafora lewaków i ich "dobroci"
Metafora inteligencji prawaków, jak można dać się podejść, zostać osranym i jeszcze się z tego cieszyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie