📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A żart w nędzę się obróci,
Brudu synuś klątwę rzucił.
Brudu synuś klątwę rzucił.
O kurwa. Rynek we Wrocławiu? google.pl/maps/@51.1108623,17.0315539,3a,75y,303.31h,92.45t/data=!3m6!1e1!3m4!1sc4kJEwgEOW87Y7RgDrphOg!2e0!7i13312!8i6656
Na wrocławskim rynku to norma. Tyle brudu że ja pierdole. Najlepsi są ci co latają po ogródkach grają jakąś chujnie i każą sobie płacić.
Cytat:
Co oni kurwa noszą w tych pedalskich torebkach??
Sol napisał/a:
Resztki swojej godności
ale pierdolicie z tą torebką, przynajmniej można schować telefon, portfel, dokumenty bez wypychania kieszeń, bardziej pedalskie są te czerwone buty i zapałkowe nóżki
kolejny napisał/a:
ale pierdolicie z tą torebką, przynajmniej można schować telefon, portfel, dokumenty
... wkładki higieniczne, błyszczyk, chusteczki nawilżające, dildo i wiele innych rzeczy potrzebnych nowoczesnemu mężczyźnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów