Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Bo jebnę hahahahaha jakie rodziny??? Ich żony, matki, córki i pędraki, gnieżdżą się w milionowych obozach dla uchodźców. Tam jest już nie 3 ale 4 świat, "inżynierom" przez myśl nawet nie przeleciało, co się z nimi dzieje.
mam nadzieje ze tacy jak oni albo chociaz upaincy w tej dekadzie ubogacą ten zawszony katolski polski kurwidołek.
Słupsk 1998, Przemek Czaja.
Tak, my też umiemy się bawić i to bez Arabów. Poszukajcie sobie, bo widzę, że wielu z was nigdy o tym nie słyszało.
o czym ty pierdolisz? jakie obozy? to, co siedzi w obozach to nic do czarnego i beżowego skurwysyństwa zamieszkującego legalnie i pełnoprawnych obywateli! dekady kolonializmu teraz wychodzą im bokiem, bo to co niegdyś było niewolnikiem z czasem stało się pełnoprawnym obywatelem. ta ich "wolność,równość i braterstwo" to podstawa tych rozpierdoli z byle okazji
Gowno nas obchodzi na co masz nadzieję.
Idz byc ojkfobem gdzie indziej.