Woodstock jest jednym z najbardziej bezpiecznych koncertow na calym swiecie. Ludzie jezdza sie tam bawic a nie bic. Swietna atmosfera i super zabawa. Kto nie byl ten nie rozumie.
Kto nie wie nic o danej rzeczy - lepiej zeby sie nie wypowiadal niz mial gadac jakies glupoty.
Peace. I do zobaczenia 4go.
Szukasz prawdziwego harda? Kliknij!Niektórzy cenią sobie takie szaleństwa. Zapierdalając od poniedziałku do soboty po te 8 godzin za marne grosze chcą mieć kilka dni dla siebie odmienić swój wizerunek i szaleć do oporu.
Ale co dzieciaki w bluzach za 100 zł kupionych przez "tatowe" hajsy mają wiedzieć o rozrywce. Siedzicie na blokach mówicie ze wam ciężko w życiu albo zapierdalacie odrestaurowanymi golfami po wieś tuningu (tuba + tribal na tylniej szybie obowiązkowo) chwaląc się redukcją na dwójkę.
Wypierdalajcie na swoje homo eventy a normalnych poświrowanych się odjebcie bo żaden was hip-hopolowy ziomo ani żaden dj zjebo nie przyciągnie 500 tyś ludzi tak jak Woodstock.
Sam tam szczerze nie byłem. Ale widać że Ci ludzie po prostu się dobrze bawią nie robiąc nikomu krzywdy.
Bluzgajcie na mnie ile chcecie w dupie to mam hajterki, no-lifery i inne tego typu napinacze internetowe które oprócz cipki na redtube nie widzieli nic co warto oglądać.
PS: gdzie przecinki? Tutaj , , , , , ...
:::::::::DEMON DAYS:::::::::Nie znoszę takich ludzi jak wy Woodstockowe brudy. Widziałem więcej świata niż wy razem wzięci, i widziałem że cywilizowani ludzie bawią się zupełnie inaczej, tylko polskie punkowe gówno szczyci się taplaniem w błocie jak świnie. Zamiast jeździć na wasz chujowy festwial wolę pójś na dobry koncert lub do filharmonii (wiecie w ogóle co to jest?). Zamiast słuchać mainstreamowych szitów na waszej scenie (bardzo żadko trafia się cokolwiek godnego uwagi) wolę posłuchać w klubie zajebistej alternatywnej muzyki, z której większości gatunków nawet nie znacie. Zamiast taplać się w błocie jak prymitywne zwierzę wolę poczytać dobry horror lub fantastykę lub pograć w jakąś dobrą grę. Zamiast chlać w waszym chujowym towarzystwie ćpunów i alkoholików, wolę programować i pisać algorytmy (wiecie w ogóle co to jest całka lub pochodna? pewnie nie). Tak, nazywajcie osoby lepsze od was "hajterami" i "no-liferami" ale wy nigdy nie osiągniecie niczego, prostaki.
a lubisz placki?
Pewnie nie - Placki są zbyt mainstreamowe xD
Ach, jacy ci hipsterzy są zabawni
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów