jak coś Yamaha YZF-R1 to 180 KM i prędkość maksymalna-299+ km/h
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jak coś Yamaha YZF-R1 to 180 KM i prędkość maksymalna-299+ km/h
na skuterze moze Cie spotkać to samo
r1 na pierwszy motocykl.... NEIN! to bardzo zdradziecki motocykl.
Rems napisał/a:
zeby R1 jezdzic to trzeba byc juz naprawde dobrym a po za tym kazdy "prawdziwy" motocyklista powinnien miec litra pod siedzeniem co wg mnie jest straszna glupota, ale wlasnie mlodzi ludzie czytaja takie teksty w necie i na pierwsze motocykle biora naprawde potezne maszyny...r1 na pierwszy motocykl.... NEIN! to bardzo zdradziecki motocykl.
zdradziecki motocykl to bedzie kazdy jak jezdzic i tyle w temacie
jak jezdzic nie umiesz chcialem napisac
jak jezdzic nie umiesz chcialem napisac
@up nie o to chodzi, jedne motocykle wybaczaja niektore bledy, a inne juz nie...
Ja to kupie sobie chyba hayabuse na pierwszy motocykl, bo boje się, że w r1 będzie mi mocy brakować.
Sam jestem motocyklem i powiem że kupno R1 na pierwszy motocykl to kupić sobie trumne... Tym motocyklem jechałem raz i powiem że nie da się jechać nim wolno...
Nie zebym sie czepial, ale niewiadomo, o ktora R1 chodzi. RN01 i RN04 maja okolo 150, pozniej RN09 ma 180, ale z doładowaniem, czyli w trakcie jazdy, dopiero RN19 ma 180 bez doladowania, czyli "na postoju" Co nie zmienia faktu, ze i tak zapierdalaja jak glupie
BTW. Smieszy mnie, gdy ktos bedacy nie w temacie widzi obojetnie jakiego sciga i odrazu mowi, ze fajna R1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów