18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
adresikpuma 2013-01-15, 22:48 10
na skuterze moze Cie spotkać to samo
Zgłoś
Tasak_PL 2013-01-15, 22:56 3
wiadomo na rowerze tez, trzeba myslec co sie robi
Zgłoś
sir_Alex 2013-01-15, 23:12 2
wyszedl stefan na droge i go tir przejechal
Zgłoś
R................s 2013-01-15, 23:31 4
r1 na pierwszy motocykl.... NEIN! to bardzo zdradziecki motocykl.
Zgłoś
Tasak_PL 2013-01-15, 23:44 2
Rems napisał/a:

r1 na pierwszy motocykl.... NEIN! to bardzo zdradziecki motocykl.

zeby R1 jezdzic to trzeba byc juz naprawde dobrym a po za tym kazdy "prawdziwy" motocyklista powinnien miec litra pod siedzeniem co wg mnie jest straszna glupota, ale wlasnie mlodzi ludzie czytaja takie teksty w necie i na pierwsze motocykle biora naprawde potezne maszyny...
Zgłoś
E................t 2013-01-16, 0:13
zdradziecki motocykl to bedzie kazdy jak jezdzic i tyle w temacie

jak jezdzic nie umiesz chcialem napisac
Zgłoś
Tasak_PL 2013-01-16, 0:17 1
@up nie o to chodzi, jedne motocykle wybaczaja niektore bledy, a inne juz nie...
Zgłoś
Marshal 2013-01-16, 2:44 1
Tasak ma racje ale i EudezetReprezent tez ma

Trzeba myslec co sie robi i tyle
Zgłoś
snik0 2013-01-16, 6:44 8
Pierwszy wysiew warzyw: na wiosnę 2013

Zgłoś
Stew 2013-01-16, 14:11 31
Nigdy nie jeździłem na motocyklu, chyba kupię R1
Zgłoś
Srasłkasz 2013-01-16, 20:25 1
Ja to kupie sobie chyba hayabuse na pierwszy motocykl, bo boje się, że w r1 będzie mi mocy brakować.
Zgłoś
Krówka 2013-01-16, 20:27 4
Sam jestem motocyklem i powiem że kupno R1 na pierwszy motocykl to kupić sobie trumne... Tym motocyklem jechałem raz i powiem że nie da się jechać nim wolno...

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
Fazer6 2013-01-16, 20:34
ymmm r1 piękna bestia.
Zgłoś
xsw2 2013-01-16, 20:36 1
Tasak_PL napisał/a:

jak coś Yamaha YZF-R1 to 180 KM i prędkość maksymalna-299+ km/h

Nie zebym sie czepial, ale niewiadomo, o ktora R1 chodzi. RN01 i RN04 maja okolo 150, pozniej RN09 ma 180, ale z doładowaniem, czyli w trakcie jazdy, dopiero RN19 ma 180 bez doladowania, czyli "na postoju" Co nie zmienia faktu, ze i tak zapierdalaja jak glupie

BTW. Smieszy mnie, gdy ktos bedacy nie w temacie widzi obojetnie jakiego sciga i odrazu mowi, ze fajna R1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów