Na filmie ukazany kierowca daje pokaz innym uczestnikom drogi jak powinna wyglądać dynamiczna jazda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takich to powinno sie na miejscu ubijac. Mam nadzieję że policja juz sie nim zajmuje... Dostał autko od starych i lata a stary pewnie tak samo zjebany jak synalek...
djted napisał/a:
Ale jebany śmieć do odstrzału.... Mam nadzieje , ze juz nie ma prawka
zgadza się ten z dostawczego
Na takiego chuja nie znajdzie się cwaniaczek szeryf, żeby zastawić mu drogę. Ale legalnie i kulturalnie jadącemu to zaraz zrobi na złość.
z takim śmieciem sytuacja wygląda następująco. Filmik jest w internecie bo debil zam wrzucił. Nasteępnie do niego dotrą i zajebią mu prawko. Taki będzie finał.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Na takiego chuja nie znajdzie się cwaniaczek szeryf, żeby zastawić mu drogę. Ale legalnie i kulturalnie jadącemu to zaraz zrobi na złość.
a obejzales wogole filmik, czy pierdolisz zeby tylko cos napisac?
i co to ma być? Bardzo uprzejmie proszę, natychmiast cofnąć się do 1.03 i zapierdolić w ten znak pośrodku.
To śmieć obesrany, zaśmierdzony, wodny szczur.
Po gadce słychać, że furmankę zamienił na konie mechaniczne
Już chciałem pisać, że ktoś powinien mu tak zajechać drogę żeby pajac wykurwił w słup albo do rowu, a tu akurat znalazł się dżentelmen poskramiający śmiecia.
Loaloa zjechał na wakacje do PL?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów