18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Zielonek92 2013-06-28, 22:40
Chujowe jest to że łapią młodzież z kilkoma gramami zieleni
Zgłoś
tranzystor 2013-06-28, 23:00 1
Bzzykacz napisał/a:

mam 14 a co cie to obchodzi ty pewnie nie miales nigdy 14 urodziles sie i miales 20 pewnie
mam nadzieje ze ten pocisk cie zniszczył

Jak masz 14 lat, to nie forum dla ciebie.

Odnośnie Policji, to prawda jest niestety taka, że bez powodu nic się nie dzieje. Jak się idzie w grupie tępych skinoli, czy kiboli, to trzeba się spodziewać odpowiedzialności zbiorowej. Tak samo, jak się jest wśród złodziei i gwałcicieli. Tak jest w cywilizowanym kraju - normalni obywatele unikają punktów zapalnych, czyli grup bydła szukającego dymu. Ale zawsze lepiej pierdolić o "biednej młodzieży". Przecież oni tylko szli i głośno rozmawiali! A kastety i rękawice do napierdalanki? Źli policjanci im podrzucili.
Ja też piłem w różnych miejscach, popalałem spliff'a w tychże - jakoś nie miałem nigdy spinki z pałami. Pewnie dlatego, że nie szukałem dymu.
Zgłoś
darksun 2013-06-28, 23:16 2
Bzzykacz napisał/a:

JP na 100%
jebać jebać
chwdp

"... a to wszystko przez ludzi urodzonych po 90' ... "

Też dobre :]
sadistic.pl/song-gun-vt66128.htm
Zgłoś
rav4ever 2013-06-29, 1:29
I ja dostałem od policji po głowie, byłem wtedy co prawda tak pijany, że musiałem trzymać się ziemi, żeby nie spaść, no ale nie o to chodzi. Wszędzie znajdą się czarne owce, a w mediach mówi się tylko o tych złych. Nie spotkałem się jeszcze z policjantem, z którym nie dało się dogadać i normalnie porozmawiać-co nie znaczy, że każdy taki jest. Nie powinno się wyrabiać sobie zdania na podstawie zasłyszanych opowieści, bo najczęściej są to historyjki wyssane z palca. Zacznijcie oceniać mundurowych na podstawie własnych doświadczeń.
Zgłoś
Wolak_z_Wolski 2013-06-29, 1:42
żałosne gówno .... ZERO piwa !!
Zgłoś
MudPie 2013-06-29, 5:51 3
Zielonek92 napisał/a:

Chujowe jest to że łapią młodzież z kilkoma gramami zieleni

Są też ludzie z zielenią których nie łapią, teraz trzeba sie zastanowić od czego to zależne i należeć do grupy której nie łapią.
Zgłoś
Maynn 2013-06-29, 11:06 1
Kurwa, nareszcie dobrze wstawiony filmik. Za Dakanna zawsze piwo, chociaz raz mnie wkurwil jak zespoilerowal gre o tron (czytalem ksiazki wiec wyjebane, ale i tak; ISTNY CHUJ)
Zgłoś
GranTT 2013-06-29, 11:08
Dakan ma zajebiste podejscie, nigdy nie mialem z tym nic wspolnego ale jest zajebiscie.
Czekam na jego filmik o heroinie w ktorej bedzie przez kilka minut mowil ze Pali trawe I nie widzi problemow z twardymi.
Policja w przeciwienstwie do tego co mowia tutaj inni ma konkretne metody dzialania w kazdym przypadku. I zycze dakanowi zeby go zlapali z jakims paleniem albo niech jego 16 letni syn bedzie przypadkowo za cos zatrzymany.
Zgłoś
Sykacz 2013-06-29, 15:27
Opowiem Wam sytuację jaka przydarzyła mi się na początku maja. Jechałem z kolegami na pogrzeb ojca kumpla, którego znam odkąd pamiętam. Tak się złożyło, że chowali go w innym mieście. Po wyjechaniu z domu pogrzebowego kierowaliśmy się na cmentarz, a że nie wiedzieliśmy dokładnie gdzie on się znajduje, jechaliśmy za innym samochodem, który odjeżdżał spod domu pogrzebowego. Po drodze zatrzymała nas policja "w celu rutynowej kontroli". Kumpel, który prowadził wyskoczył z samochodu i zaczął prosić, żeby nas puścili bo jedziemy na cmentarz, chować ojca kumpla, a nie wiemy gdzie on jest. Na nic się zdały jego prośby. Wszyscy ubrani na czarno wysiedliśmy z samochodu i zaczęliśmy mówić, żeby nas puścili. Nie zrobiło to na szanownych panach policjantach wrażenia... Zaczęli sobie sprawdzać samochód, chcieli wlepić mandat za gaśnicę... W pewnym momencie kumpel, który był kierowcą nie wytrzymał, poleciał po kartkę i kazał się wylegitymować. Powiedział, że nakręci taką aferę na komendzie, że im w pięty pójdzie. Panowie nie chcieli się wylegitymować, a ja wszystko nagrałem. Kazali odejść do naszego auta. Po 2 minutach jeden z panów wrócił, oddał dokumenty i życzył szerokiej drogi. Gdy zapytałem jak dojechać na cmentarz - ani jeden ani drugi nie wiedział. Chłopaczki byli chyba młodsi ode mnie (mam 25lat) i już się w główkach popierdoliło, bo policja może wszystko. Skulili ogony i zostawili nas w spokoju.

Drogę na cmentarz dowiedzieliśmy się na pobliskiej stacji benzynowej i oczywiście nie zdążyliśmy.
Nie wrzucam wszystkich policjantów do jednego worka, ale jak ktoś sobie zadaje pytanie skąd się bierze hwdp i jp to w większości przypadków chyba właśnie z takich historii.
Zgłoś
tranzystor 2013-06-29, 15:54
Sykacz napisał/a:

Opowiem Wam sytuację jaka przydarzyła mi się na początku maja. Jechałem z kolegami na pogrzeb ojca kumpla, którego znam odkąd pamiętam. Tak się złożyło, że chowali go w innym mieście. Po wyjechaniu z domu pogrzebowego kierowaliśmy się na cmentarz, a że nie wiedzieliśmy dokładnie gdzie on się znajduje, jechaliśmy za innym samochodem, który odjeżdżał spod domu pogrzebowego. Po drodze zatrzymała nas policja "w celu rutynowej kontroli". Kumpel, który prowadził wyskoczył z samochodu i zaczął prosić, żeby nas puścili bo jedziemy na cmentarz, chować ojca kumpla, a nie wiemy gdzie on jest. Na nic się zdały jego prośby. Wszyscy ubrani na czarno wysiedliśmy z samochodu i zaczęliśmy mówić, żeby nas puścili. Nie zrobiło to na szanownych panach policjantach wrażenia... Zaczęli sobie sprawdzać samochód, chcieli wlepić mandat za gaśnicę... W pewnym momencie kumpel, który był kierowcą nie wytrzymał, poleciał po kartkę i kazał się wylegitymować. Powiedział, że nakręci taką aferę na komendzie, że im w pięty pójdzie. Panowie nie chcieli się wylegitymować, a ja wszystko nagrałem. Kazali odejść do naszego auta. Po 2 minutach jeden z panów wrócił, oddał dokumenty i życzył szerokiej drogi. Gdy zapytałem jak dojechać na cmentarz - ani jeden ani drugi nie wiedział. Chłopaczki byli chyba młodsi ode mnie (mam 25lat) i już się w główkach popierdoliło, bo policja może wszystko. Skulili ogony i zostawili nas w spokoju.

Drogę na cmentarz dowiedzieliśmy się na pobliskiej stacji benzynowej i oczywiście nie zdążyliśmy.
Nie wrzucam wszystkich policjantów do jednego worka, ale jak ktoś sobie zadaje pytanie skąd się bierze hwdp i jp to w większości przypadków chyba właśnie z takich historii.

Przekozaki z ciebie i twoich wafli!
Zgłoś
fazi121 2013-07-01, 14:08
'jestem typową miejską pizdeczką'
wszystko w temacie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów