18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
brx 2013-06-28, 15:33
masz moze bezposredni link do tego ?

;]
Zgłoś
anakin 2013-06-28, 15:38
wejdź na tosiewytnie albo na YT wpisz piątek the series:)
Zgłoś
bujaszaka 2013-06-28, 15:39
@brx

/watch?v=H2mpTFagYn0

Zgłoś
brx 2013-06-28, 15:42 1
bardzo dziekuje.

;]
Zgłoś
Pan_Generał 2013-06-28, 15:45 178
Długo tego grubasa nie było tutaj

Dzięki policji czuję się taki bezpieczny

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
k................z 2013-06-28, 15:45 40
jak ja nie lubie tej cioty, nie znam nikogo którego bluzgi brzmią mniej autentycznie i bardziej na pokaz...
Zgłoś
Alien_12 2013-06-28, 16:35 15
Dakann - pierwszy lewak polskiego internetu
Zgłoś
Ryuk 2013-06-28, 16:35 108
@Pan_Generał

Wiedziałem, że najdzie się ktoś, kto będzie jednym wybrykiem próbował wrzucić wszystkich pałarzy do jednego worka. Powiem Ci krótko, nie wrzucaj, bo nie udźwigniesz.

Tak głośno wykrzykujecie te "jebać policję" i chcecie anarchii, ale jak ktoś Was napadnie, pobije, okradnie, cokolwiek to pierwszym ruchem jaki wykonacie będzie telefon na 997.

Pierdoleni hipokryci. Jak macie łeb na karku to nie dacie się spisać za picie piwa w parku bądź ominiecie wizyty na dołku za połówę w gaciach. Ludzie, uruchomcie te jebane mózgownice.

PS. Aha, i żeby zaraz nie było miałczenia jakim to jestem obrońcą sprawiedliwych. Dostałem w ryj od policjanta za nic. I co? Mam wyzywać wszystkich pałarzy dookoła? Nie, mam uraz do tego jednego i chętnie bym mu wpierdolił... gdybym mógł ;]
A cwela Dakana też nie cierpię, chuj mu w dupę, chociaż czasem gada z sensem.

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
stankry 2013-06-28, 16:39 12
jak go nie lubię tak dobrze gada
Zgłoś
Pan_Generał 2013-06-28, 16:40 17
Ryuk napisał/a:

@Pan_Generał
Tak głośno wykrzykujecie te "jebać policję"

Gdzie ja napisałem że wykrzykuje takie rzeczy? Czytanie ze zrozumieniem się kłania debilu.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
twor4ss 2013-06-28, 16:44 7
Raz mu coś wyszło... Kurwa, dziwnie to pisać, ale gada z sensem.

Lepiej umrzeć na stojąco, niż żyć na kolanach
Zgłoś
Ryuk 2013-06-28, 16:51 29
Pan_Generał napisał/a:

Gdzie ja napisałem że wykrzykuje takie rzeczy? Czytanie ze zrozumieniem się kłania debilu.

Od debili to możesz kolegów wyzywać, a nie wydaje mi się żebyśmy się znali. Twoje ironiczne słowa "dzięki policji czuję się taki bezpieczny" są dla mnie równoznaczne z "jebać policję".

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
susher 2013-06-28, 16:52 1
coś w tym jest
Zgłoś
jv69 2013-06-28, 16:53 9
Spasiony skurwysyn, ale przecież nie o tym miałem pisać Dobrze gada i za to ma piwo, a chuj nawet dwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów