📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Z rowerzystów, to wkurzają mnie tylko i wyłącznie tępe cipy, co kompletnie nie potrafią jeździć. Raz ustąpiłem takiej grzecznie miejsca, żeby mogła swobodnie przejechać, a ta się wpierdala we mnie. No kurwa...
Rzeczywiscie w tej warszawie to chujowo macie tam hehe
W Polsce nie ma dróg przystosowanych do jazdy na rowerze , dlatego tyle spiny. Mieszkam w holandii gdzie cały kraj można przejechać wzdłuż i wszerz ścieżkami rowerowymi , a rowerzyści maja pierwszeństwo np. na rondach. Ale co ja tam wiem , spierdalam sortować cebule z murzynami
Nie podoba się? To nie oglądaj, tym bardziej nie komentuj. Hejtując hejtera niczym się od niego nie różnicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów