Wasz ulubiony grubasek w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jak tylko widzę "wasz ulubiony" to mnie szlag trafia. Chuj w dupy wszystkim, którzy to piszą.
zjeb parodiuje innego zjeba
Znowu ten zjeb...
@up
Coś w tym jest, że pierwsze słowo jakie mi przyszło do głowy na jego widok to właśnie "zjeb", otwieram komentarze, a tu już ktoś to zauważył
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
Coś w tym jest, że pierwsze słowo jakie mi przyszło do głowy na jego widok to właśnie "zjeb", otwieram komentarze, a tu już ktoś to zauważył
Czuję się jakimś ostatnim dinozaurem, bo nie nagrywam vlogów, pranków i śmiesznych filmików, których treść jest zerowa....
widziałem tego kutaska w ztm kilka razy, jaki on jest fajny pulpecik:) ja jestem gruby, bo przy 172 cm mam 96 kg
tłusty wieprz. wiem, że to czytasz. jesteś brzydki i smutny
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
popieram polską gościnę chętnie moge przyjezdnym opowiedzieć co nie co o moim mieście ciekawostki, powstanie i historię czy ważne rzeczy na skalę dziejów narodu ale kurwa bez jaj żeby ktoś zajebał mi miejsce w pracy czy wykupił i rozjebał firmę albo żebał lub się wysadzał na ulicach
popieram polską gościnę chętnie moge przyjezdnym opowiedzieć co nie co o moim mieście ciekawostki, powstanie i historię czy ważne rzeczy na skalę dziejów narodu ale kurwa bez jaj żeby ktoś zajebał mi miejsce w pracy czy wykupił i rozjebał firmę albo żebał lub się wysadzał na ulicach
BongMan napisał/a:
Znowu ten zjeb...
@up
A jak czytam Twoje kawały, dowcipy itp. to też sobie myślę co za zjeb. A to nie wszystko, bo zaczynam czytać komentarze, a tu już ktoś to zauważył .
Różnica jest taka, że ja nie kręcę filmików, w których robię z siebie debila dla kasy. Piątek był zajebisty, bo został nakręcony z czystej zajawki, że tak powiem. Ale jego następne "dzieła", chujowe maksymalnie, widać że są robione na siłę, bo typek zwietrzył sposób na łatwy hajs i zdobycie jako-takiej sławy. Też bym mógł nagrywać takie filmiki. Mało tego - zrobiłbym to na pewno lepiej niż on. Mógłbym, ale nie chcę, nie czuję takiej potrzeby.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Różnica jest taka, że ja nie kręcę filmików, w których robię z siebie debila dla kasy. Piątek był zajebisty, bo został nakręcony z czystej zajawki, że tak powiem. Ale jego następne "dzieła", chujowe maksymalnie, widać że są robione na siłę, bo typek zwietrzył sposób na łatwy hajs i zdobycie jako-takiej sławy. Też bym mógł nagrywać takie filmiki. Mało tego - zrobiłbym to na pewno lepiej niż on. Mógłbym, ale nie chcę, nie czuję takiej potrzeby.
BongMan nie pierdol tylko nakurwiaj filmiki które rozpoczynałbyś swoimi sucharami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów