Wasz ulubiony grubasek w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak tylko widzę "wasz ulubiony" to mnie szlag trafia. Chuj w dupy wszystkim, którzy to piszą.
zjeb parodiuje innego zjeba
Znowu ten zjeb...
@up
Coś w tym jest, że pierwsze słowo jakie mi przyszło do głowy na jego widok to właśnie "zjeb", otwieram komentarze, a tu już ktoś to zauważył
@up
Coś w tym jest, że pierwsze słowo jakie mi przyszło do głowy na jego widok to właśnie "zjeb", otwieram komentarze, a tu już ktoś to zauważył
Czuję się jakimś ostatnim dinozaurem, bo nie nagrywam vlogów, pranków i śmiesznych filmików, których treść jest zerowa....
widziałem tego kutaska w ztm kilka razy, jaki on jest fajny pulpecik:) ja jestem gruby, bo przy 172 cm mam 96 kg
tłusty wieprz. wiem, że to czytasz. jesteś brzydki i smutny
lubiłem piątek ale kiedy obejrzałem o tym że broni żydów, ciapatych i żeby polska była tolerancyjna dla przyjezdnych to chój mu w dupe!
popieram polską gościnę chętnie moge przyjezdnym opowiedzieć co nie co o moim mieście ciekawostki, powstanie i historię czy ważne rzeczy na skalę dziejów narodu ale kurwa bez jaj żeby ktoś zajebał mi miejsce w pracy czy wykupił i rozjebał firmę albo żebał lub się wysadzał na ulicach
popieram polską gościnę chętnie moge przyjezdnym opowiedzieć co nie co o moim mieście ciekawostki, powstanie i historię czy ważne rzeczy na skalę dziejów narodu ale kurwa bez jaj żeby ktoś zajebał mi miejsce w pracy czy wykupił i rozjebał firmę albo żebał lub się wysadzał na ulicach
co za gówno...
BongMan napisał/a:
Znowu ten zjeb...
@up
A jak czytam Twoje kawały, dowcipy itp. to też sobie myślę co za zjeb. A to nie wszystko, bo zaczynam czytać komentarze, a tu już ktoś to zauważył .
Różnica jest taka, że ja nie kręcę filmików, w których robię z siebie debila dla kasy. Piątek był zajebisty, bo został nakręcony z czystej zajawki, że tak powiem. Ale jego następne "dzieła", chujowe maksymalnie, widać że są robione na siłę, bo typek zwietrzył sposób na łatwy hajs i zdobycie jako-takiej sławy. Też bym mógł nagrywać takie filmiki. Mało tego - zrobiłbym to na pewno lepiej niż on. Mógłbym, ale nie chcę, nie czuję takiej potrzeby.
BongMan napisał/a:
Różnica jest taka, że ja nie kręcę filmików, w których robię z siebie debila dla kasy. Piątek był zajebisty, bo został nakręcony z czystej zajawki, że tak powiem. Ale jego następne "dzieła", chujowe maksymalnie, widać że są robione na siłę, bo typek zwietrzył sposób na łatwy hajs i zdobycie jako-takiej sławy. Też bym mógł nagrywać takie filmiki. Mało tego - zrobiłbym to na pewno lepiej niż on. Mógłbym, ale nie chcę, nie czuję takiej potrzeby.
BongMan nie pierdol tylko nakurwiaj filmiki które rozpoczynałbyś swoimi sucharami
Nie lubię dakana, ale podoba mi się, że tak fajnie podsumował tego niekrytego cwela, ktorym jarają się tylko pedały albo gimbusy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów