📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@serenity pizda kozy to cię robiła może. Gówno wiesz i gówno widziałeś. Ciekawe jak ty bys sobie poradził w takich warunkach w jakich oni jeżdżą. Prędzej byś się posrał niz jeden kilometr przejechał
Kurwa czyta sie pierdolenie niektorych to sie zalamac idzie. Mimo, ze niezbyt mnie interesuja polskie zalogi, to mam ogromny szacunek do tych ludzi a szczegolnie do tych, ktorzy mieli juz kilka edycji za soba. Dakar to najciezszy rajd i startuja w nim ludzie co maja w chuj odwagi i umiejetnosci.
Szkoda, Holka tak jak kazdego prawdziwego rajdowca, ktory bierze udzial w Dakarze.
(ten Dakar jest w Ameryce Poludniowej, takze kaj jaki allah akbar?)
Szkoda, Holka tak jak kazdego prawdziwego rajdowca, ktory bierze udzial w Dakarze.
(ten Dakar jest w Ameryce Poludniowej, takze kaj jaki allah akbar?)
jak by siedział zamiast kubicy w bolidze to by z niego miazga była
Ale hopka była oj joj joj, a Małysz 700m przed metą się zakopał i było bez telemarku
Krzychu się wyliże w końcu chłop z mazur
Trafił na betonowy właz jak w projekcie Dharma. Zbyt twardo wylądował.
Życzę pierdolcom bez pojęcia, aby rozpędzeni do prędkości mniej więcej ~110km/h na godzinę przeżyli zatrzymanie do zera w ułamku sekundy.
Wtedy zrozumiecie, że kości są kruche, a narządy wewnętrzne mobilne.
No ale co mogą o tym wiedzieć kibice piłki nożnej, którzy myślą, że jak sportowcowi coś się stanie to wystarczy się położyć, wyć z udawanego bólu, psiknąć sprajem i grać dalej
Wtedy zrozumiecie, że kości są kruche, a narządy wewnętrzne mobilne.
No ale co mogą o tym wiedzieć kibice piłki nożnej, którzy myślą, że jak sportowcowi coś się stanie to wystarczy się położyć, wyć z udawanego bólu, psiknąć sprajem i grać dalej
Jakby to powiedział prawdziwy kierowca rajdowy : " Po chuj tam jechał ! "
pierdolony nieudacznik, razem z kubicom i małyszem do jednego wora i do wisły
Jebnijcie się w głowy, nie macie zielonego pojęcia o tego typu rajdach, samochodach i wypadkach. Gdyby Hołek nie miał zapiętych pasów to pewnie wyleciałby przez szybę. W Mini są pasy i to czteropunktowe ale to też nie do końca one mogły połamać Krzycha. Uderzył on swoją stroną w skalne podłoże przysypane delikatną warstwą piasku i to uderzył miejscem gdzie nie ma stref zgniotu odpowiedzialnych za "przejmowanie" energii podczas uderzenia. W skutek tego energia ta musiała znaleźć sobie inne "ujście". Trzeba tez zaznaczyć że to już druga taka sytuacja Hołowczyca. W 2007r w Rajdzie Faraonów Hołek nabawił się także kontuzji kręgosłupa po identycznym wypadku.
Hołek to jeden z najlepszych kierowców, ma olbrzymie doświadczenie w rajdach WRC oraz rajdach terenowych, także komentarze typu "Rajdowiec jak z koziej p*zdy trąbka!" lepiej zatrzymać dla siebie.
Hołkowi życzyć tylko szybkiego powrotu do zdrowia, żeby wrócił na trase za rok i pokazał że podium jest w zasięgu ręki.
Hołek to jeden z najlepszych kierowców, ma olbrzymie doświadczenie w rajdach WRC oraz rajdach terenowych, także komentarze typu "Rajdowiec jak z koziej p*zdy trąbka!" lepiej zatrzymać dla siebie.
Hołkowi życzyć tylko szybkiego powrotu do zdrowia, żeby wrócił na trase za rok i pokazał że podium jest w zasięgu ręki.
A Małysz wylądował z telemarkiem i ma wyjebane i jedzie dalej D
Mówiłem Krzychu pasy zapinaj!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów