📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up
Hołowczyca na bank wkurwił wypadek, natomiast Adam Małysz również ma prawo do dzierżenia "megawkurwu" - samochód mu się zakopał czy rozkurwił niewiele przed metą, no dosłownie kolega z teamu mu powiedział że "za tą górką masz metę"...No zajebiście
Hołowczyca na bank wkurwił wypadek, natomiast Adam Małysz również ma prawo do dzierżenia "megawkurwu" - samochód mu się zakopał czy rozkurwił niewiele przed metą, no dosłownie kolega z teamu mu powiedział że "za tą górką masz metę"...No zajebiście
Cenię Hołka , dobry kierowca .
Ale ostatnio zaczął mnie wkurwiać , dlaczego ?
Bo powtarza : skręć w prawo , za trzysta metrów trzymaj się lewej , jesteś u celu .
Ale ostatnio zaczął mnie wkurwiać , dlaczego ?
Bo powtarza : skręć w prawo , za trzysta metrów trzymaj się lewej , jesteś u celu .
komputer11 napisał/a:
Ale sie musiał wkurwić, skonczyc wyscig przez taki incydent, już nie mówiąc o tym jak bardzo musi wkurwiać go małysz który jedzie dalej...
Gdyby to przytrafiłoby się Małyszowi, ten wyladąwalby z telemarkiem i pojechal dalej
Może i nazdobywał tytułów mistrzowskich, ale ma straszne parcie na szkło i to chuj i buc zarozumiały. Jakiś czas temu by mnie pierdolnął na pasach palant jebany (jechał land cruiserem v8, pasażerka blondyna, holował jacht). Jak wpada subaryną na olsztyńskie ulice to kurwa lepiej na chodnik zjechać, bo ograniczenia prędkości dla tego pana nie istnieją i szlaczkiem pomiedzy samochodami zapierdala nie patrząc na nikogo innego, bo skilla ma jebany. Żeby mnie dobrze zrozumiano: szacun za osiągnięcia sportowe (bo jeździć umie co nie raz pokazał) i promowanie polski, siarczysty chuj w dupę za styl jazdy po publicznych drogach i ogólne nadęcie.
@dziaad
Ale ty bajki wymyślasz .....
Zazdrość widzę się z dupska wylewa ...
A para Hołek/Wiślak to idole mojego dzieciństwa więc SPIERDALAJ oglądać mecz !
Ps. Największy buc zarozumiały wśród rajdowców to Kuzaj.
Do tego kiepski rajdowiec.
B-B napisał/a:
@dziaad
Kuzaj to polski Colin. Najbardzie to nie lubię tego cepa upalacza... Pieczarki, borowika... Czy jak mu tam... innego grzyba
@B-B
Jebnij się w ten pusty łeb.
Kulig śmigał jak pocisk, Kuzaj śmiga jak pocisk, a Hołek ryj w tvnie tylko lansuje. I jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to wyoddalaj sie pośpiesznie doedukować się!
Jebnij się w ten pusty łeb.
Kulig śmigał jak pocisk, Kuzaj śmiga jak pocisk, a Hołek ryj w tvnie tylko lansuje. I jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to wyoddalaj sie pośpiesznie doedukować się!
dziaad napisał/a:
Kuzaj śmiga jak pocisk
o ile dojedzie, a to akurat zdarza mu się "od święta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów