Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dziadka bić, ja pierdole ..
Przynajmniej go nie kopał po głowie jak się to zdarza pewnej grupie etnicznej .
Jak dla mnie, sprawa załatwiona jak najbardziej po dżentelmeńsku..
dziadka bić, ja pierdole ..
Co Ty pierdolisz człowieku? Agresor to agresor - bronisz się przed nim, nie patrząc na płeć czy wiek. No chyba, że jesteś pizdą - wtedy dasz się pobić, zasłaniając się później zasadami czy inną godnością(którą tracisz, dając się pobić).
Co Ty pierdolisz człowieku? Agresor to agresor - bronisz się przed nim, nie patrząc na płeć czy wiek. No chyba, że jesteś pizdą - wtedy dasz się pobić, zasłaniając się później zasadami czy inną godnością(którą tracisz, dając się pobić).
Agresor to agresor? rozumiem, że jak zaatakuje Cię dziecko jebniesz mu lute? albo jeżeli stary schorowany człowiek będzie uderzy Cię laską po nogach? bez przesady, można inaczej obezwładnić kogoś kto tak naprawdę nie stanowi dla Ciebie większego zagrożenia, niekoniecznie go nokautować a później modlić się żeby przeżył, ale widać, że jeszcze nie dorosłeś i masz chłopięce myślenie rodem z gimnazjum.
Agresor to agresor? rozumiem, że jak zaatakuje Cię dziecko jebniesz mu lute? albo jeżeli stary schorowany człowiek będzie uderzy Cię laską po nogach? bez przesady, można inaczej obezwładnić kogoś kto tak naprawdę nie stanowi dla Ciebie większego zagrożenia, niekoniecznie go nokautować a później modlić się żeby przeżył, ale widać, że jeszcze nie dorosłeś i masz chłopięce myślenie rodem z gimnazjum.
Wiesz co znaczy, bronić się? Gdzie ja pisałem gdziekolwiek o napierdalaniu od razu pięściami? Bronić się, może znaczyć wiele rzeczy - od nokautowania pięściami, poprzez obezwładnianie i sprowadzenie do parteru.
Wiesz co znaczy, bronić się? Nie pisałem, że będę napierdalał pięściami, tylko użyłem ogólnego określenia. Masz mózg to go używaj może?
Dla Ciebie agresor to agresor, niezależnie od płci czy wieku, bornic się można na wiele sposobów. niekoniecznie od razu kogoś nokautować, po 2 odnosimy się do pw filmiku, naucz się czytać ze zrozumieniem, 1 klasa podstawowa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów