18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Daleki lot na crossie
trolzxcvbnm • 2012-11-14, 14:44
Gość ma spore jaja że się tego podjął.
Lot na jakieś 40m wykonał rasmus krogh jørgensen z Danii.

A tutaj ogólny pokaz umiejętności, także tylko dla zainteresowanych.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SiaraSiarzewski 2012-11-15, 8:33
Pewnie zaraz jakaś mądra głowa napisze że co to za filozofia wjebać gaz na "wertepach" i jechać dalej.
Koleś ma niesamowicie wyczutą maszyną i świetnie dobiera trasę na torze supercrossowym (zamknięty) co wbrew pozorom jest łatwiejsze niż na torze otwartym, tak czy siak szacun dla gnojka bo zapierdala
Zgłoś
HariDee 2012-11-15, 13:33 1
Ja Ci powiem tyle. Mieszkam w danii i mogę Ci zaręczyć z całą stanowczością że on nie ma jaj. Przygotowywał się mentalnie do tego skoku rok, a po tym skoku przez 10 lat będzie największym kaskaderem w okolicy i będzie się tym wychwalał jak tylko potrafi.
Taki są duny, są to idioci i tyle. Jakbyś zobaczył jaki oni tu mają poziom szkół to byś szybko się tu przeprowadził. Bo to co u nas dzieci robią w 5 klasie, w dani przerabiają w 2/3 gimnazjum.
Za nic dostajesz 5tyś zł zasiłku, za friko chodzisz do szkoły. Dzieci chleją legalnie wódę od 16 roku życia, palą maryśkę w kopenhadze, i są rozpuszczone jak dziadowski bicz.
Zgłoś
m2ti 2012-11-15, 14:01
@HariDee a Ty pracy w Polsce nie potrafiłeś znaleść że w Danii mieszkasz?Gdzie Ty masz jaja?Przygotowywał się do tego skoku pewnie dłużej bo człowiek cały czas się uczy,a jeśli to jest profesjonalista to nie spocznie na laurach raczej od razu,jeżdżąc z motocrossie odległość 40m nie jest wcale taka duża,jedynie na tej skoczni lądowisko jest strasznie krótkie i zmieścić się w nie po takim locie to nie lada wyzwanie.
Zgłoś
fejzez 2012-11-15, 14:07
@HariDee
w Dani gimnazjum ? seems legit
Zgłoś
Debal 2012-11-15, 15:06 1
Gość naprawdę ma umiejętności. Sam bym tak pośmigał ale moją chińską imitacją czterosuwa mogę jedynie pojeździc po polnej drodze.
Zgłoś
Kvinto 2012-11-15, 19:27
myslalem, ze sie wypierdoli a tu chuj
Zgłoś
komuch 2012-11-15, 20:44
Też chce taki zakryty tor :|
Zgłoś
trolzxcvbnm 2012-11-15, 22:18
Zaden tor supercrossowy. To po prostu tor motocrossowy. Otwarty/ zamkniety? Chyba chodzi o godziny keidy mozna latać
hari glupoty pieprzysz.
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-11-16, 18:33
trolzxcvbnm napisał/a:

Zaden tor supercrossowy. To po prostu tor motocrossowy. Otwarty/ zamkniety? Chyba chodzi o godziny keidy mozna latać
hari glupoty pieprzysz.

Ja piernicze facet, dlaczego wypowiadasz się na jakiś temat jeśli nie masz pewności że to co piszesz jest zgodne z rzeczywistością
Tak się składa że samą dyscyplinę sportu rozróżnia się na dwa główne typy Supercross na torze zamkniętym (na hali) i ciaśniejszym gdzie bardziej liczy się przyspieszenie i zwrotność, bardziej technicznym. oraz torze Motocrossowym czyli najpopularniejszym torze otwartym (na dworzu). Tak bardzo w skrócie.
Zgłoś
trolzxcvbnm 2012-11-20, 22:57
Przeiceż ten filmik jest kręcony na torze do MX.
Tor do SX też moze byc na otwartym.
Różni je tak jak wspomniałeś charakterystyka zakrętów ale przede wszystkim skoków i elementów zwalniajacych.
Starowałem i na wiele razy na torze do MX i robionym na wzór SX.
Pis yo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem