Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież sędzia też czarny ...
rozumiem jak by biały to powiedzał ale czarny do czarnego ?
j🤬 to
rozumiem jak by biały to powiedzał ale czarny do czarnego ?
j🤬 to
Haha świetne
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Powinni go prewencyjnie posadzić na krześle elektrycznym, i tak jest pewne że w końcu by zasłużył

FAKE i tyle..........zal
pozatym to jest z jakiegos seriali jaki sens jest wgl to wrzucac i po co to ja nwm xd
pozatym to jest z jakiegos seriali jaki sens jest wgl to wrzucac i po co to ja nwm xd

@up Przy rejestracji powinien obowiązywać wymóg posiadania dodatniego poziomu IQ.

zeto88 napisał/a:
@up poziom inteligencji dzisiejszej młodzieży mnie przeraża.
Przynajmniej jest uczciwy i z wiekiem nie kantuje.
K🤬a, co wy macie do tej młodzieży...
To, że większość to debile, to każdy wie. Zawsze tak było. I ta większość chcąc zrekompensować sobie brak inteligencji, trzyma się w stadzie, w którym panują zachowania konformistyczne. Potem ktoś ich nagrywa i jest, że niby dzisiejsza młodzieży to takie imbecyle...
To, że większość to debile, to każdy wie. Zawsze tak było. I ta większość chcąc zrekompensować sobie brak inteligencji, trzyma się w stadzie, w którym panują zachowania konformistyczne. Potem ktoś ich nagrywa i jest, że niby dzisiejsza młodzieży to takie imbecyle...

trebeter napisał/a:
Tak właśnie powinno działać prawo, tępić chamstwo. Bo większość większych spraw zaczyna się właśnie przez cwaniactwo. Ludzie nie szanują żadnych autorytetów, zaczynając od rodziców, czy nauczycieli. Po policję. myślą że wszystko im wolno i wszystko ujdzie im płazem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie