📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
No i faktycznie, z górki poszło łatwiej. Szkoda tylko ,że ta górka taka mała była.
@mare30ks
ja wiem, że zdrada Twojego już ex partnera cię zabolała ale nie życzy się ludziom źle. Zobacz jak się upił bo mu smutno, że cię skrzywdził
ja wiem, że zdrada Twojego już ex partnera cię zabolała ale nie życzy się ludziom źle. Zobacz jak się upił bo mu smutno, że cię skrzywdził
Paweł, kiełbasa spadła!
38 sek-chyba sie napił (coś tam)
nie wydaje mi się to przez te nierówności chodnika i infrastrukturę jego pobocza,a i nie można z tego wyłączyć silnie wiejącego wiatru
nie wydaje mi się to przez te nierówności chodnika i infrastrukturę jego pobocza,a i nie można z tego wyłączyć silnie wiejącego wiatru
raz się nie zgodzę na kamerowanie do końca, można sporo zdrowia stracić po pijaku z ryjem w wodzie. A będzie kiedyś chuj co kamerował w takiej sytuacji, to mam nadzieje że mu pomogą jednak, a nie kamerka.
tour de polend
ale pociesznie sie wpierdolil do tego rowu
0:43 Łoooo Paaaanie ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów