📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze .
a tak BTW w końcu pokończyły się NIESŁUSZNE Bany wielu użytkowników którzy mieli (czelność) komentować sprawy w tematach poświęconych Ukrainie .
Z pewnością nie jedna osoba zauważyła te gówno burze które się toczyły i nadal toczą w tematach Ukrainy .
Dzięki tym działaniom Ruskie Trolle miały tu istny raj w prowadzeniu dezinformacji i podpuszczaniu jednych na drugich .
Wiele razy widziałem jak to się ludzie tu wyzywali od najgorszych , grozili jedni drugim itp itd . Za te wszelakie działania nie dostawali banów co daje sporo do myślenia o tym, ze regulamin jest egzekwowany w bardzo ciekawy sposób i to na niekorzyść normalnych użytkowników .
Chciałbym zaznaczyć, ze ten pierdolnik który niestety się odpierdala na forum powstał dzięki pewnemu Moderatorowi , który pobanował starych wyjadaczy tego forum którzy tworzyli tu unikatową i ciekawą społeczność , która niejednokrotnie potrafiła prowadzić ciekawe dyskusje pod postami .
Pewnie znowu dostanę BANA za te słowa no ale trudno , nie liczę na sprawiedliwość bo jej tu zwyczajnie nie ma .
pozdro... i do usłyszenia za miesiąc lub nigdy.
a tak BTW w końcu pokończyły się NIESŁUSZNE Bany wielu użytkowników którzy mieli (czelność) komentować sprawy w tematach poświęconych Ukrainie .
Z pewnością nie jedna osoba zauważyła te gówno burze które się toczyły i nadal toczą w tematach Ukrainy .
Dzięki tym działaniom Ruskie Trolle miały tu istny raj w prowadzeniu dezinformacji i podpuszczaniu jednych na drugich .
Wiele razy widziałem jak to się ludzie tu wyzywali od najgorszych , grozili jedni drugim itp itd . Za te wszelakie działania nie dostawali banów co daje sporo do myślenia o tym, ze regulamin jest egzekwowany w bardzo ciekawy sposób i to na niekorzyść normalnych użytkowników .
Chciałbym zaznaczyć, ze ten pierdolnik który niestety się odpierdala na forum powstał dzięki pewnemu Moderatorowi , który pobanował starych wyjadaczy tego forum którzy tworzyli tu unikatową i ciekawą społeczność , która niejednokrotnie potrafiła prowadzić ciekawe dyskusje pod postami .
Pewnie znowu dostanę BANA za te słowa no ale trudno , nie liczę na sprawiedliwość bo jej tu zwyczajnie nie ma .
pozdro... i do usłyszenia za miesiąc lub nigdy.
Halman napisał/a:
, ban za słowo "zwierzęta"? kogo sie to tyczyło?
najprawdopodobniej murzynów . ale kto ich tu nie obraża na forum ?
DarioLee napisał/a:
najprawdopodobniej murzynów . ale kto ich tu nie obraża na forum ?
czuję że nie mówisz wszystkiego
Halman napisał/a:
czuję że nie mówisz wszystkiego
Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co dokładnie napisałem miesiąc temu . Jak by nie usunęli mojego komentarza to mógł bym ja czy ty to sb sprawdzić . Ale jeśli uważasz, że ściemniam no to trudno . Nie będę nad tym ubolewał . Ja mam wyrobione zdanie na temat pewnego Moda , zresztą chyba to dobrze widać po tematach Ukr.. co tam się oddupcza . Jedne wielki piedolnik
DarioLee napisał/a:
Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co dokładnie napisałem miesiąc temu . Jak by nie usunęli mojego komentarza to mógł bym ja czy ty to sb sprawdzić . Ale jeśli uważasz, że ściemniam no to trudno . Nie będę nad tym ubolewał . Ja mam wyrobione zdanie na temat pewnego Moda , zresztą chyba to dobrze widać po tematach Ukr.. co tam się oddupcza . Jedne wielki piedolnik
wierzę nie wierzę... na pewno nie dostałeś banika za dosadny synonim murzyna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów