📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale się ucieszył, że wyszedł z tego cało
Motopizda ucieka z miejsca wypadku, bo wie, że i tak będzie na niego.
Ja tutaj widzę dobre kilkaset tysięcy odszkodowania.
tyle było z jego radości
Jakiś ichniejszy Janusz wjechał na skrzyżowanie na "późnym żółtym".
kothletino napisał/a:
Ja tutaj widzę dobre kilkaset tysięcy odszkodowania.
Dobry przykład. Biorąc pod uwagę, że każdy z nich płaci około 1000$ ubezpieczenia (mocno przegięta kwota), a do wypłaty jest 100~ to musieliby razem płacić OC przez w chuj lat, żeby firmie ubezpieczeniowej się zwróciło, a potem jest płacz, że ubezpieczenie drożeje (w PL), jak ma kurwa nie drożeć, inwestując nie można miliardów zdobyć, a patrząc na lawinę powstających firm do wyciągania odszkodowań ubezpieczenia będą rosły jeszcze w chuj długo. Ja płacąc 80zł/rok OC za motocykl po wypadku dostałem około 17 tys za straty (+leczenie)... biorąc średnią, ze koleś płacił pewnie z 1500zł to wychodzi ponad 10 lat opłacania składek
Tak przy okazji, bo mnie w chuj bulwersuje ten temat.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
@up ale wiesz, że są też ludzie, którzy bulą całe życie i nie biorą ani razu kasy z odszkodowania? Firmy ubezpieczeniowe głownie inwestują składki w fundusze, które przynoszą sumarycznie miliony więc spokojnie mogą sobie pozwolić na wypłatę uczciwego odszkodowania. Problem w tym, że są ludzie i parapety, którym wydaje się, że za zarysowanie ich mondeo należy im się jak za wypadek plus szkody moralne, utracone korzyści itp.
Motopizda nie zachował bezpiecznej odległości. Szkoda, że nic mu się nie stało.
HiHtitmamnan napisał/a:
Motopizda nie zachował bezpiecznej odległości. Szkoda, że nic mu się nie stało.
HiHtitmamnanopizda ukazuje tu swoje nieudacznictwo i nic nieosiągnięcie w życiu powtarzając to co wszyscy mówią i zazdroszczenie że kogoś stać na coś więcej jak składaka którym można się bujnąć na meline po browar
Ale się ucieszył, że wyszedł z tego cało
Też się kiedyś rozwaliłem na motocyklu. Wstałem radosny widząc, że motocykl na mnie nie spadł albo nie zatrzymałem się na lampie. Potem usiadłem bo jednak miałem nogę złamaną i troche startej skóry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów