Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę "
Dzieci też bijesz "Skurwysy", damski bokserze, skurwysynu?
Gratulacje!
Jestes przehiroł!!! (w swojej wsi)
po raz kolejny napiszę, skoro dajesz lać się babie to twoja sprawa, ale w oczach prawdziwego faceta jesteś po prostu zwykłą ciotą
a teraz spuść się w kiblu
Zwykłą miękką pizdą.. Kobieta która zachowuje się jak należy dostanie ode mnie należyty szacunek, nawet jej dobrą minetę opierdolę jak poprosi. Ale taki jebany lachon, który na siłę prosi się o reset.... No cóż Wpierdol i do lochu.
obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę
"obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę "
Dzieci też bijesz "Skurwysy", damski bokserze, skurwysynu?
Gratulacje!
Jestes przehiroł!!! (w swojej wsi)
No co za przygłup.
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ). Są inne, mądrzejsze sposoby okazania dezaprobaty dla idiotyzmu, głupoty czy innych nieodpowiednich zachowań. Jak się coś w babie nie podoba, to olać, kazać wypieprzać ze swojego życia, zapomnieć i znaleźć inną, a nie "wychowywać" ciężką ręką.
Frajerzy.
Jak tak czytam wasze wypowiedzi na temat traktowania kobiet, to wydaje mi się, że wielu z was w pewnych kwestiach życiowych bardzo inspiruje się Koranem. Gratulacje, z takimi poglądami jesteście coraz bliżej naszych ciapatych przyjaciół
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ). Są inne, mądrzejsze sposoby okazania dezaprobaty dla idiotyzmu, głupoty czy innych nieodpowiednich zachowań. Jak się coś w babie nie podoba, to olać, kazać wypieprzać ze swojego życia, zapomnieć i znaleźć inną, a nie "wychowywać" ciężką ręką.
Frajerzy.
A jak kobitka lesba okładałby Cię jak facet z całej siły bo wiedziałaby żebyś jej nie oddał to nie zajebałbyś jej ? teraz są takie szmaty które leją facetów bo wiedzą że nie odda. Ja od razu wyjebałbym z bani.
obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę
śmierdzi mi tu islamem
Jak tak czytam wasze wypowiedzi na temat traktowania kobiet, to wydaje mi się, że wielu z was w pewnych kwestiach życiowych bardzo inspiruje się Koranem. Gratulacje, z takimi poglądami jesteście coraz bliżej naszych ciapatych przyjaciół
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę
Wręcz przeciwnie, i nie pierdol mi tu o ciapatych, że są inspiracją, bo NIGDY nie byli i nie będą. Dorośnij słoneczko, wyjdź z pokoju, naucz się troszkę życia. Różnica między KOBIETĄ ,a głupią cipą jest nie wyobrażalna. Facet, facetowi da po ryju, i jest ok jak się należy, PRZEMYŚLI sytuację, i więcej tego błędu nie popełni, a z "głupimi cipami" jest właśnie na odwrót, będzie zygać, prowokować, a potem wielkie oburzenie, że dostała w pysk. Po raz kolejny powtórzę, jak się kobieta zachowuję jak tępa kurwa, (i nie tak jak ty piszesz, że własna, bo wtedy można na jakieś kompromisy iść, ale tylko i wyłącznie w granicach rozsądku), tu ewidentnie widać że ta "dama" powinna zostać znokautowana raz, dwa, trzy...
Frajerzy.
skończ pier.olić
żadna porządna kobieta nie dostane od faceta w pysk, nigdy
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ).
My tu mówimy nie o głupich kurwach, ale o dziewuchach które wyciągają łapy do faceta. Póki tego nie zrobi, może być dla mnie głupią tępą dzidą...jej sprawa, w chuju to mam Ale jeżeli kiedykolwiek zechce mi wypierdolić bez TWARDEGO UZASADNIENIA, wtedy automatycznie przechodzimy na równouprawnienie o które tak walczą...
I przestańcie pierdolić obrońcy uciśnionych bo robicie z siebie pizdy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów