Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McSadol napisał/a:
... a ten się opie**ala z przechodzeniem
K🤬y nie ludzie
Kazdy kto myli gaz z hamulcem i pomimo pomylki nie koryguje nacisku stopą, powinien byc odstrzeliwany jak prosiaki w ubojni.
Się pultacie... po prostu dziadeczka podrzuciła na drugą stronę ulicy.
Plose Pana nic się Panu nie stało, tak mi przykro. Mam aż 3 pedały do wyboru pomyliło mi się. Dziadzio ma szczęście że nie na pełnej k🤬ie
Mez napisał/a:
Plose Pana nic się Panu nie stało, tak mi przykro. Mam aż 3 pedały do wyboru pomyliło mi się. Dziadzio ma szczęście że nie na pełnej k🤬ie
Tu jest więcej pedałów do wyboru, wierz mi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie