Walka trwała 18 sekund.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to możliwe, że jeszcze nikt nie stworzył obrazka w stylu: "Jaranie się MMA to pedalstwo..."?
u mnie trwała ze trzy minuty
Jak już gdzieś mówiłem "pompują" przyszłego mistrza (nie ma w tym nic złego, dla czego dla mniej wtajemniczonych zbyt długie tłumaczenie). Z żalem stwierdzam że sodówa uderza do głowy.
Kabaretowe Sztuki Walki. Za grosz sportowej rywalizacji, sztucznie wypromowane gwiazdy. Jeszcze ludzie płaca za bilety na takie coś?
TB303 napisał/a:
Jak to możliwe, że jeszcze nikt nie stworzył obrazka w stylu: "Jaranie się MMA to pedalstwo..."?
Bo jaranie się MMA to nie jest pedalstwo.
W przeciwieństwie do (kurwa jej w dupę zapierdolona mać) piłki nożnej.
Ktoś ogląda te napompowane odrzuty, które w boksie nie wytrzymałyby 3 rund?
Który to Polak, ten czarny czy biały, bo filmik buforuje się już dwa dni?
W 18 sekund gościa rozwalił, jest dobry. To się nazywa szybko zarobione pieniądze.
myslalem ze polen przegraaa.. dalbym piwo... nie ma to jak ogladac ogladac upadek polaka... szkoda ze tak malo tego na sdstc.. to jakies zboczenie czy wy tez chcielibyscie zeby np w roli glownej zamiast brazylijczyka gral polak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów