Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak to możliwe, że jeszcze nikt nie stworzył obrazka w stylu: "Jaranie się MMA to pedalstwo..."?

Whitey napisał/a:
Walka trwała 18 sekund.
Oglądana na Sadisticu trwa godzinę.
Jak już gdzieś mówiłem "pompują" przyszłego mistrza (nie ma w tym nic złego, dla czego dla mniej wtajemniczonych zbyt długie tłumaczenie). Z żalem stwierdzam że sodówa uderza do głowy.
Kabaretowe Sztuki Walki. Za grosz sportowej rywalizacji, sztucznie wypromowane gwiazdy. Jeszcze ludzie płaca za bilety na takie coś?

TB303 napisał/a:
Jak to możliwe, że jeszcze nikt nie stworzył obrazka w stylu: "Jaranie się MMA to pedalstwo..."?
![]()
Bo jaranie się MMA to nie jest pedalstwo.
W przeciwieństwie do (k🤬a jej w dupę zap🤬lona mać) piłki nożnej.
Ktoś ogląda te napompowane odrzuty, które w boksie nie wytrzymałyby 3 rund?

PanRewolwerowiec napisał/a:
Bo jaranie się MMA to nie jest pedalstwo.

No nie, ani trochę

Który to Polak, ten czarny czy biały, bo filmik buforuje się już dwa dni?

W 18 sekund gościa rozwalił, jest dobry. To się nazywa szybko zarobione pieniądze.

myslalem ze polen przegraaa.. dalbym piwo... nie ma to jak ogladac ogladac upadek polaka... szkoda ze tak malo tego na sdstc.. to jakies zboczenie czy wy tez chcielibyscie zeby np w roli glownej zamiast brazylijczyka gral polak?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie