📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Skoro otagowałeś wszystkie filmy tymi samymi tagami, zapewne miałeś zamiar wrzucić je w jeden temat.
Nie musisz mi dziękować.
Nie musisz mi dziękować.
za to ja dziękuje!
no ale tagi zajebiste....
@loordb może dodasz jakiś komentarz co to kurwa jest?
no ale tagi zajebiste....
@loordb może dodasz jakiś komentarz co to kurwa jest?
Postawiłem piwo i dopiero później zobaczyłem jak ta wrzuta jest zrobiona
Dlaczego nie scala postów jak kiedyś?
Dlaczego nie scala postów jak kiedyś?
scala, tylko on to w osobnych tematach pozakładał i mod to zlepił w jeden
Więc należy mu sie warn za:
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
kanal na yt MorgenPL, tutaj w większości filmików damianek gra główną role, ale morgen ma też mocno najebane(co nie przeszkadza mu w komentowaniu mistrzostw świata oczywiście e-sport)
Stare jak świat. Grałem z Morgenem w csa na Headshocie.
Myślałem że ciśnie jakoś szczególnie, ale gra przeciętnie ;d
Myślałem że ciśnie jakoś szczególnie, ale gra przeciętnie ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów