Damien Walters i jego wyczyny w 2010 roku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To było 5 lat temu, ciekawe czy ten polaczek by mu teraz dorównał. Propsy dla Damiana
mmm.... kocham 3run
Dalione napisał/a:
@up
To ty się kolego popatrz co masz w pierwszym poście a potem sobie przesłuchaj Sabaton 40 - 1 , a potem wyczyść uszy.
Znajdź mi w Sabaton 40:1 śpiewy chóralne pasujący do rytmu i tekstu tego co jest w pierwszym filmiku. Jeśli dalej będziesz się upierał przy sabatonie, to nie pozostaje tobie nic innego jak youtube.com i wpisanie e nomine - schwarze sonne.
Tak się składa że swego czasu dość często słuchałem i Sabatona i Enomine i z łatwością idzie rozróżnić kto jaki ma styl muzyczny i jaki chór został wykorzystany. I o ile w Sabatonie chór zaczyna zawsze zajawkę w stylu "Wojsko zapierdala przez rzym i atakuje wroga" po czym zaczynają napierdalać gitary, to w e nomine gdzie większość kawałków jest robiona z śpiewem chóralnym często w stylu gregoriańskim, śpiewają o Zodiaku, Lucyferze, wilkołakach , chujach mujach i dzikich wężach z podładem typowo pod trance.
a gdzie jego śmiertelne wypadki na końcu filmiku ? ;/
madufo napisał/a:
ale to jest Remix wzięty z Sabaton 40 to 1
Pomylka kolego to nie jest remix Sabaton-a, tylko remix utworu z filmu Final Fantasy VII Advent Children tytul: One Winged Angel
Kiedyś ćwiczyłem.. zawsze chciałem osiągnąć wysoki poziom, ale to na prawdę nie było łatwe.
Ten tutaj to chyba przekracza bariery. ;f
Ten tutaj to chyba przekracza bariery. ;f
madufo napisał/a:
jakby ktoś chciał to
wersja użyta użyta w tym filmiku to DJ PABLO - ONE BBOY
ale to jest Remix wzięty z Sabaton 40 to 1
A gówno prawda, bo to jest remiks utworu One Winged Angel z Final Fantasy. Należy dodać, bardzo mocny remiks, w takim sensie, że ledwo można wyłapać oryginał.
A gościu jest dobry, ale niech zajmie się nauką, a nie takimi głupotami, no jak tak można... xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów